Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο που έκανε στην φωτογραφία του Μύρωνα Στρατή

Μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο που έκανε στην φωτογραφία του Μύρωνα Στρατή

Μπορεί να είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη διατηρούν άψογες σχέσεις.

Και οι δυο έχουν κρατήσει την προσωπική τους ζωή κάτω από τα φώτα, ωστόσο η παρουσιάστρια φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ίαν Στρατή.

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής εδώ και έναν χρόνο είναι πλέον μπαμπάς και χθες δημοσίευσε στο προφίλ του την πρώτη φωτογραφία του γιου του, με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια.

Η Μαίρη Συναντσάκη έσπευσε μάλιστα να του σχολίασει, με την ίδια να γράφει το όνομα του μικρού (Νικόλας) βάζοντας ένα χαρούμενο emoji.

Το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη στην φωτογραφία του Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη το σχόλιο που έκανε στην φωτογραφία του Μύρωνα Στρατή

Νέα κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Νίκο Μωραΐτη

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπάει ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή ένα tweet που έκανε πριν λίγες μέρες ο δεύτερος για την εμφάνιση της Λίνας Μενδώνη στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

«Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ' τι ζούμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μωραΐτης και όπως ήταν επόμενο, η ανάρτησή του αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Μαίρη Συνατσάκη αντέδρασε στην συγκεκριμένη ανάρτηση: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;» έγραψε η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μωραΐτης έκανε repost το σχόλιό της και έγραψε: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν».

Μαίρη Συνατσάκη Νίκος Μωραΐτης

Το μεταξύ τους σταμάτησε με ένα δεύτερο tweet που έκανε η Μαίρη Σαυνατσάκη, κάνοντας τον Νίκο Μωραΐτη να κατεβάσει την παραπάνω ανάρτηση.