Σπάνια εμφάνιση του Βρεττού με την σύντροφό του - Αψεγάδιαστο το κορμί της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα με το σκάφος στη Μύκονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση του Βρεττού με την σύντροφό του - Αψεγάδιαστο το κορμί της

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Ηλία Βρεττό με την κούκλα σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη, στο νησί των ανέμων! Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει βίντεο από στιγμές τους στην παραλία, ενώ σήμερα έρχονται στο φως φωτογραφίες από ακόμα μια εξόρμησή του στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το όμορφο ζευγάρι και παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Ηλία Βρεττού

σύντροφος Ηλίας Βρεττού

Βρεττός Ηλίας

Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Ηλίας Βρεττός

«Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είχε πει ο Βρεττός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» τον Απρίλιο.

Ο Ηλίας Βρεττός (πραγματικό όνομα: Ηλίας Καραβασίλης) (Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 1983) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφιος στα βραβεία Mad Video Music Awards και συνολικά εξέδωσε 5 άλμπουμ, 8 σινγκλ και EP και 2 άλλα τραγούδια. Συμμετείχε και στην εκπομπή Eurostar της ΕΡΤ (για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision το 2004). Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορα γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Το 2004 η μητέρα του εν αγνοία του τον δήλωσε να συμμετάσχει στο "Eurostar", τον μουσικό διαγωνισμό της ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκείνης της χρονιάς. Ο Ηλίας προκρίθηκε στους 8 φιναλίστ, αλλά δεν έγινε γνωστός απο το Eurostar καθώς δεν είχε πολύ τηλεθέαση. Τελικά για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision επιλέχτηκε από την κρατική τηλεόραση ο Σάκης Ρουβάς με απευθείας ανάθεση. Η γνωριμία του με τον παραγωγό Σωκράτη Σουμέλα, μέλος της κριτικής επιτροπής του Eurostar ήταν καταλυτική, καθώς εκείνος ήταν που παρότρυνε τον Ηλία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο "Κάνει Μοναξιά".

Το 2012 ο Ηλίας Βρεττός έλαβε μέρος στο τάλεντ σόου της τηλεόρασης Dancing with the Stars #3, με παρτενέρ την Κλώντια-Άννα Στόγια. Πέτυχε να προκριθεί στον τελικό, τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές, μόνο στην Ελλάδα, και ήρθε 2ος.