Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ηλίας Βρεττός: Στην Μύκονο με την κούκλα σύντροφο του

Τα τρυφερά παιχνίδια στην θάλασσα

Ηλίας Βρεττός: Στην Μύκονο με την κούκλα σύντροφο του
News 04.06.2021 17:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πιο ερωτευμένος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι τον τελευταίο καιρό ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο.

Φυσικά, δεν είναι μόνος, μιας και για παρέα έχει την κούκλα σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο τραγουδιστής και η personal trainer είναι ζευγάρι και μάλιστα συγκατοικούν στα Νότια Προάστια.

Εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι έφτιαξε τις βαλίτσες του και επισκέφθηκε την πανέμορφη Μύκονο, με την κάμερα “Mykonos Live Tv” να τους απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές στην θάλασσα.

Ο Ηλίας Βρεττός και η σύντροφος του στην Μύκονο

«Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα»

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, όπου μίλησε για την ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε πριν 3 χρόνια, από το οποίο έζησε από θαύμα.

«Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές.

Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» ανέφερε στη συνέχεια για το ατύχημά του.

«Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια», ολοκλήρωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αναφερθεί ξανά με συγκλονιστικά λόγια για το τροχαίο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν τρία χρόνια από το σοβαρό τροχαίο που είχε - «Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ»

Survivor 4 - Βρεττός: "Ο Αλέξης Παππάς είναι τοποθετημένος, ψαγμένος κι έχει στρατηγική"

Share