Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ηλίας Βρεττός: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με την Αναστασία»

«Είναι personal trainer»

Ηλίας Βρεττός: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με την Αναστασία»
News 16.05.2021 18:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family και μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε σοβαρή σχέση εδώ και 2,5 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

"Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, με την Αναστασία, ναι, έχω ξαναπεί εξάλλου το όνομά της.

Είναι πολύ μακριά από ότι έχει να κάνει με τα φώτα και τα media. Είναι personal trainer".

«Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα»

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, όπου μίλησε για την ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε πριν 3 χρόνια, από το οποίο έζησε από θαύμα.

«Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές.

Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» ανέφερε στη συνέχεια για το ατύχημά του.

«Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια», ολοκλήρωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αναφερθεί ξανά με συγκλονιστικά λόγια για το τροχαίο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν τρία χρόνια από το σοβαρό τροχαίο που είχε - «Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ»

Survivor 4 - Βρεττός: "Ο Αλέξης Παππάς είναι τοποθετημένος, ψαγμένος κι έχει στρατηγική"

Share