Μεθυσμένα φιλιά για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή έξοδό τους

Με μίνι σατέν φόρεμα η παρουσιάστρια δεν τον άφησε να πάρει ανάσα από τον τόσο έρωτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεθυσμένα φιλιά για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή έξοδό τους

Χάδια, αγκαλιές και φιλιά χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Τελικά φαίνεται πως βρήκε τον δάσκαλό της η άλλοτε ντροπαλή και σπάνια εκδηλωτική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με την σχέση τους να δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου και όχι να μπαίνει σε... καραντίνα.

Μαζί πέρασαν, άλλωστε, το διάστημα του εγκλεισμού, οργανώνοντας ρομαντικές βραδιές και δείπνα ο ένας στο σπίτι του άλλου -με την παρουσιάστρια να παίρνει άριστα ως chef- επομένως τώρα που άνοιξαν τα μαγαζιά, λογικό είναι να χαίρονται τον έρωτά τους και εκτός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού. Αυτήn τη φορά το YOU τούς συνάντησε στο Yton να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί και να μην κρύβουν πόσο τρυφεροί είναι ο ένας με τον άλλον. Τα στιγμιότυπα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αγκαλιάζει και να χαϊδεύει τον σύντροφό της μιλούν από μόνα τους και σκιαγραφούν άψογα έναν από τους λίγους έρωτες που παραδέχτηκε δημόσια και για τον οποίο δεν έχει αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο του γάμου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την παθιασμένη βραδιά Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Σπυροπούλου περιοδικό You

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Από Αγρότισσα... «μαγείρισσα»!

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής! Ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ, ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» και ένα project-έκπληξη, για να έρθουν τα πάνω-κάτω την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά ο «Αγρότης» μπήκε στον «πάγο» και πήρε σειρά προτεραιότητας το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο βρέθηκε στο κανάλι του Φαλήρου. Η Queen Dina ετοιμάζεται, όπως και να 'χει, για ένα δυναμικό comeback.