Συγκινεί η κίνηση της Ελένης Φουρέιρα προς τα αδέσποτα

Τοβίντεο που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η κίνηση της Ελένης Φουρέιρα προς τα αδέσποτα

Η Save A Greek Stray κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos. Πρωταγωνίστρια στο πρώτο είναι η Ελένη Φουρέιρα, ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα των media.

Η τραγουδίστρια - που είναι έτοιμη να γίνει μαμά - μαζί με τον επιχειρηματία και καλό της φίλο Πέτρο Τσαπαρδώνη εγκαινιάζουν τη δράση Celebrity Dog Workers by PURINA, η οποία θα «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θα «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της SGS στο YouTube, με παρουσιάστρια την Κόνι Μεταξά και με τη συμμετοχή προσώπων από την showbiz.

Οι celebrities επισκέφθηκαν τον χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Το βίντεο της Φουρέιρα από την δράση του Save A Greek Stray

Απίστευτο περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα σε εστιατόριο

Ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη, περιέγραψε η Ελένη Φουρέιρα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Νύχτες στον Ρυθμό” της Ράνιας Κωστάκη. Συγκεκριμένα, θαυμάστριες την μπέρδεψαν με φίλη της που όπως είπε ήταν κούκλα, καστανόξανθη φυσική και πιο ψηλή από εκείνη.

«Έχουμε πάει για φαγητό με ένα ζευγάρι φίλους. Με τον Πέτρο… είναι η Δάφνη δίπλα, η κοπέλα του Στέφανου, πολλή όμορφη κοπέλα, φυσική καστανόξανθη με πολύ μακριά μαλλιά, δυο μέτρα αυτή, 1,70 εγώ, έχουμε μια διαφορά. Καθόμαστε δίπλα δίπλα στο τραπέζι.

Κάποια στιγμή έρχονται δυο γυναίκες, της λένε “συγγνώμη για την ενόχληση” στη Δάφνη τώρα αυτό, “αλλά η κολλητή μας έχει γενέθλια, αν μπορείς και έχεις χρόνο να περάσεις από το τραπέζι να της πεις ένα χρόνια πολλά”. Σε όλο αυτό εγώ ήμουν δίπλα και το άκουγα. Κάποια στιγμή γυρνάει η Δάφνη και ρωτάει “συγγνώμη ποια νομίζετε ότι είμαι;” Μετά πήγα εγώ στο τραπέζι και είπα χρόνια πολλά και μου λέει η άλλη κοπέλα “μάλλον στείλαμε λάθος άνθρωπο» είπε η Ελένη Φουρέιρα που έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Αλμπέρο Μποτία.