Η Χριστίνα Μπόμπα περνάει τον περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες κορούλες της και λίγες είναι οι στιγμές πλέον που χαλαρώνει μόνη της. Η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική αφού είναι full time μαμά.

Γέννησε τις δίδυμες Τανιμανίδη στις 23 Ιουνίου και από τότε η ίδια και ο παρουσιαστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι έχει επιστρέψει στο σπίτι του με τα μωρά και από εκεί καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Φυσικά πρωταγωνίστριες είναι τα δύο χαριτωμένα μικρά, που όπως εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης σε βίντεό του δεν είναι ίδιες, είναι διαφορετικές μεταξύ τους και είναι κουκλάκια!

Χθες λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα έχοντας βρει λίγο χρόνο μόνη της, δημοσίευσε φωτογραφία της από την βεράντα στο Instagram και έγραψε «Πού; Στο μπαλκόνι του σπιτιού της! «Η έξοδός μου. #βεράνταtime».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα χωρίς τα δίδυμα

“Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή…”

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βιώνει μια πιεστική περίοδο καθώς έγινε μπαμπάς και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνά τις παλιές, καλές του συνήθειες.

Μια από αυτές εννοείται πως είναι και το instagram! Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Χθες βράδυ, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

https://www.youtube.com/watch?v=1ueD70WBUik

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».

https://www.youtube.com/watch?v=y8aLYkeA91Y

“Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή…”