Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά σε έξοδο της

Έπεσαν όλα τα βλέμματα πάνω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά σε έξοδο της

Δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση "Το νυφικό κρεβάτι". Στο πλευρό της μάλιστα, βρέθηκε και η Έλενα Χριστοπούλου με την οποία εκτός από συνεργάτες είναι και κολλητές φίλες.

Το μοντέλο μετά το χωρισμό της από τον Snik, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες της έχει χάσει αρκετά κιλά. Μάλιστα, εμφανέστατο είναι και στις φωτογραφίες που την τράβηξαν οι φωτογράφοι στην παράσταση. Βέβαια, παραμένει όπως πάντα κούκλα και φαίνεται υγιέστατη, όσα κιλά και αν ζυγίζει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα στενό τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και nude πέδιλα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίες αδυνατισμένη

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου στις κάμερες και η αναφορά σε επαγγελματικά και προσωπικά

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το μέλλον στην τηλεόραση.

Όσο για το GNTM: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της, ανέφερε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».