Αποχώρησε από το OPEN η Έλενα Πολυκάρπου

Το μακροσκελές κείμενο της στα social media με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχώρησε από το OPEN η Έλενα Πολυκάρπου

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το OPEN, ακόμα ένας τραχακτός αποχαιρετισμός ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου για την αποχώρηση της από το OPEN

«Ένα μεγάλος κύκλος έκλεισε μετά από οκτώ χρόνια, γεμάτα με όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά με ανθρώπους που θα μου λείψουνε παρά πολύ. Όλα τα αγόρια μου στα εξωτερικά συνεργεία, όπου μαζι τους έκανα όλα τα καραούλια μου...

Σας αγαπώ όλους και μακάρι όλα τα κανάλια να κατάλαβαιναν ότι οι τεχνικοί είστε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός τηλεοπτικού σταθμού! Δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματικά σπίτια αλλά ο @nkoklonis μου προσέφερε ασφάλεια και σιγουριά.

@themismallis σε ευχαριστώ για την ευκαιρία @katken85 είσαι η πιο δοτική, ηθική, μα πάνω από όλα δίκαιη κεντρικιά που έχω γνωρίσει στα χρόνια που δουλεύω (θα πάρω σύνταξη μαζι σου…). Και να ξέρεις δεν ξεχνάω ποτέ ότι εχεις κάνει για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα σου δεν είσαι μόνο η κεντρικια μου αλλά και φιλη μου!!!Σε αγαπωωωωωωωωω @aivaliotischris , ο αρχισυντάκτης της εκπομπής μας.

Σίγουρα ένας από πιο εργατικούς αρχισυντάκτες που έχω δουλέψει. Κρατάω άπειρα μεταμεσονύχτια τηλέφωνα, πολλές δυσκολίες αλλά και αστείες στιγμές. Ένα όμως θα θυμάμαι, ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί για να πάρεις την ευθύνη και να σταθείς δίπλα στην ομάδα σου, έστω και αν κάτι είχαμε χάσει (βέβαια ας ελπίσουμε του χρόνου να μας ζητάς λιγότερα θέματα και να ανεβαίνεις λιγότερο στην πάνω σκάλα… ξέρεις εσύ)

@poulopoulaki μου ήσουν το δώρο μου για φέτος. Καριοθραύστης όταν ανεβαίνε ο Χρήστος στην πάνω σκάλα και ήσουν ο μόνος που κατάφερνε να τον ηρεμήσεις και πάντα δίπλα σε όλους μας… Έμαθα πολλά απο εσένα (ρήματα, jourfixe, passe le temps... έγινα καλύτερη…)

Μήνα, Μαρία είστε οι μεγαλες μου αδυναμίες Μενια, Σπύρο, Αννα, Έλενα, Σοφία, Αργύρη, Γιώργο, Κωνσταντίνα, Πένυ με πολλούς από εσάς είμαστε χρόνια μαζι είμασταν μικροί και μικρές, δουλεύαμε μαζι ελεύθεροι, μετά παντρευτήκαμε, γίναμε μαμάδες και ακόμα είμαστε μαζι… Άννα και Σπύρο του χρόνου ελπίζω να σας παντρέψω όχι μαζι τον καθένα ξεχωριστά…(σας χρωστάω ένα τραπέζι ξέρετε εσείς…)

Γιατί στο τέλος την μέρας μέσα από αυτή την "βρωμοδουλεια", δημιουργούνται και όμορφες σχέσεις!!!

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου για το θάνατο της πεθεράς της

«Όταν τη γνώρισα, 20 χρόνια πριν στον Πόρο όπου ο Πετρος μου ορκιζόταν στο ναυτικό, την φοβήθηκα. Ήταν αυστηρή και πολύ δυναμική γυναίκα...

Με τα χρόνια, γνώρισα μια σπουδαία γυναίκα, που αγαπούσε τα παιδιά της όσο τίποτα στον κόσμο. Μετά την μάνα μου, ήταν η δεύτερη γυναίκα που θαύμαζα, γιατί είχε υπομονή, μιλούσε μόνο όταν έπρεπε, ήταν δυναμική, ήταν σοφός άνθρωπος.

Ό,τι μου έλεγες τόσα χρόνια είναι για εμένα πολύτιμος θησαυρός... Βασίλω σήμερα για πρώτη φορά μπήκα στο σπιτι μας στα Μεθανα και δεν μας περίμενες...Το δωμάτιο σου άδειο, ησυχία πολύ,το τζάκι κλειστό και εσυ δεν καθόσουνα στην καρέκλα σου... Εκεί πια θα κάθεται μόνο ο Πέτρος και η εγγονή σου η Βασιλική Παλλη!!! Χρόνια τσακωνόμασταν για το σπίτι... ήθελα να το αλλάξω, να το φτιάξω και τώρα που έφυγες Βασίλω θέλω να μείνουν όλα ίδια...

Έφυγες και ο Πέτρος σου ήταν δίπλα σου. Όπως έλεγες και εσύ, ο Πέτρος έκανε για δέκα κορίτσια. Δεν τα κατάφερε Βασίλω όμως να σε κρατήσει στην ζωή. Ήθελε να ζήσεις λίγα χρόνια ακόμα να δεις τον Μάριο να μεγαλώνει να σε θυμάται, να καμαρώνεις την εγγονή σου και να μας περιμένεις στο μπαλκόνι όταν φτάναμε στο σπιτι μας στα Μεθανα... Όλα πια θα αλλάξουνε, το Πάσχα θα φτιάχνω την μαγειρίτσα και δεν θα “τσακωνόμαστε” ποια κάνει την καλύτερη συνταγή...

Καλό ταξίδι Βασίλω μου, ήσουν η καλύτερη πεθερά για μια πολυλογού σαν και εμένα. Μακάρι να καταφέρω να σου μοιάσω έστω και λίγο!!!».

Έλενα Πολυκάρπου θάνατος πεθεράς