Καλοκαιρινή εξόρμηση για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο του GNTM 3

Για που το έβαλε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλοκαιρινή εξόρμηση για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο του GNTM 3

Μπορεί να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν μέσα στο GNTM 3, ωστόσο ο έρωτας τους κρατεί και έξω από αυτό, με το ζευγάρι σε λίγο καιρό να συμπληρώνει έναν χρόνο κοινής πορείας.

Ο λόγος φυσικά για την Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου, οι οποίο δεν έχουν σταματήσει να μας επιβεβαιώνουν πόσο αγαπημένοι είναι.

Το ζευγάρι δεν κρυβεί καθόλου τον έρωτα του και πολλές φορές και οι δύο μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινά τους στιγμιότυπα.

Μάλιστα, τα δύο μοντέλα βρίσκονται στην Μήλο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την Μαριαγάπη να μοιράζεται μια φωτογραφία τους από το νησί.

Η νέα φωτογραφία της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο

Καλοκαιρινή εξόρμηση για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο του GNTM 3

«Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως είναι η σχέση του με τη σύντροφο του και πρώην συμπαίκτρια του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο, επίσης, έκανε γνωστό πως πως ετοιμάζει βαλίτσες για τα... ξένα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. . Άρα λέτε να μην ισχύει πως θα τους δούμε στο νέο ριάλιτι του ALPHA;

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».