Δύσκολες ώρες για τον Ευτύχη Μπλέτσα - «Είμαστε συντετριμμένοι...»

«Δεν είναι πια μαζί μας» - Η σπαρακτική ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Ευτύχη Μπλέτσα - «Είμαστε συντετριμμένοι...»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγος του Ηλέκτρα Αστέρη, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Ειδικότερα, έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι τους, ο Ηρακλής, τον οποίο είχαν πάντα μαζί στα ταξίδια τους στην εκπομπή τους “Happy Traveller”.

Ο παρουσιαστής θέλησε να ανακοινώσει τα δυσάρεστα στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Ηρακλή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα

Στην λεζάντα έγραψε: “Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμενοι και προσπαθούμε να διαχειριστουμε συναισθηματικά την κατάσταση.

Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ' αγαπάω πάντα.”

Δύσκολες ώρες για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο παρουσιαστής του Happy Traveller, Ευτύχης Μπλέτσας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Η Ηλέκτρα ποζάρει στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη μάλιστα είναι αρκετά ενεργή και στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια πόζαρε στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μοιράστηκε το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Ηλέκτρα Αστέρη ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα