Φαίη Σκορδά: Συγκινούν τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Μοθωναίο

"Είναι και αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας”

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: Συγκινούν τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Μοθωναίο

Μπορεί πλέον εδώ και καιρό να μην είναι συνεργάτες, ωστόσο η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι πολύ καλοί φίλοι και διατηρούν άψογες σχέσης και μέσα το Πρωινό.

Από την στιγμή που ο ηθοποιός εμπιστεύτηκε την παρουσιάστρια και εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί, η Φαίη Σκορδά και ο ίδιος έδεσαν κατευθείαν.

Οι δυο τους κρατούν καθημερινή επαφή και πολλές είναι οι φορές που βγαίνουν σε κοινές παρέες! Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια γλυκιά συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μοθωναίο.

"Είναι και αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας”, έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Η συνομιλία της Φαίης και του Δημήτρη

Φαίη Σκορδά συγκινούν τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Μοθωναίο

«Μετά την εξομολόγηση μου δέχθηκε τουλάχιστον...»

Καλεσμένος στο Πρωινό, βρέθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του για την κακοποίηση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία, από πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο ηθοποιός που στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΕΛΙΖΑ μίλησε για την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει το σωματείο, ώστε να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και να γίνει επιμήκυνση του χρόνου παραγραφής των αδικημάτων που τελούνται εις βάρος των ανηλίκων.

«Το ΕΛΙΖΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που προσέγγισα εγώ. Είχα μέσα μου μια αίσθηση Δικαιοσύνης, αλλά δεν εμπιστευόμουν τη δύναμη της φωνής μου και δεν μπορούσα να κάνω τα πράγματα που ήθελα. Μόλις έγινε η συνέντευξη, έλαβα πολλά μηνύματα με ίδιες ιστορίες και αποφάσισα ότι πρέπει να γίνει κάτι.

Μετά την εξομολόγηση μου δέχθηκε τουλάχιστον 40.000 μηνύματα που αφορούσαν παρόμοιες ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης ή άλλης μορφής κακοποίησης. Το ποσοστό των παιδιών που δέχεται κακοποίηση στη χώρα μας και δεν το έχουν επικοινωνήσει είναι πολύ μεγάλο. Αισθάνθηκα μια μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα τι να κάνω για να βοηθήσω», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.