Νίκος Βέρτης: Ανατροπή με το κέντρο που εμφανίζεται - Ρίχνει ξανά ρολά

Δυσάρεστα τα νέα αμέσως μετά την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βέρτης: Ανατροπή με το κέντρο που εμφανίζεται - Ρίχνει ξανά ρολά

Μπορεί πριν μερικές μέρες να άνοιξαν τα covid free μπουζούκια, ωστόσο πρόκειται να ρίξουν ξανά προσωρινά ρόλα και συγκεκριμένα αυτό που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, όμως μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και τα νέα μέτρα, ο Νίκος Βέρτης ανανέωσε το ραντεβού με τους θαμώνες για την επόμενη εβδομάδα

Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως το κέντρο διασκέδασης του θα είναι σαν αυτό του Πάνου Κιάμου, δηλαδή θα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες.

Η ανακοίνωση του Νίκου Βέρτη

“Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζομαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς”.

Θύμα απάτης ο Νίκος Βέρτης

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ανακοίνωσε πως έπεσε θύμα απάτης και μάλιστα θέλησε να στείλει και ένα οργισμένο μήνυμα σε αυτούς που προσπάθησαν να στήσουν αυτό το κόλπο στο όνομά του.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως κάποια ψεύτικα σάιτ προσπαθούν να παραπληροφορήσουν το κοινό του προκειμένου να αποσπάσουν στοιχεία και να στήσουν παγίδες.

Ο Νίκος Βέρτης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να προσέχουν ενώ προειδοποίησε και τους επιτήδειους που του έστησαν την απάτη, ενώ θύμα απάτης έπεσε σήμερα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες.

Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!», ήταν το μήνυμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη.

Νίκος Βέρτης απάτη