Θύμα απάτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Αν σας έρθει κάποιο μήνυμα παρακαλώ..»

Η δημόσια έκκληση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα απάτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Αν σας έρθει κάποιο μήνυμα παρακαλώ..»

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τους ψεύτικους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί με το όνομα της.

Ολοένα και περισσότεροι celebrities, όπως και η Αθηνά Οικονομάκου, πέφτουν θύματα ορισμένων που προσπαθούν να κλέψουν χρήματα χρησιμοποιώντας τα ονόματα και τα στοιχεία τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η επόμενη που βρέθηκε στο στόχαστρο τους. Η γνωστή δημοσιογράφος ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να κάνουν αναφορές και να προσέχουν πολλοί τέτοιους λογαριασμούς.

Δείτε παρακάτω το instastory της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

Θύμα απάτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Θύμα απάτης και η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα απευθυνθώ άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε αναφορικά με τις διαδικτυακές απάτες και τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται με τα στοιχεία της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως και ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας, και για αυτό τον λόγο όφειλε να κάνει την αναφορά της στο θέμα αυτό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπάρχουν πολλά προφίλ που χρησιμοποιούν παράνομα το όνομα, τις φωτογραφίες, και τα στοιχεία της υποδύοντας την ίδια.

Η ίδια τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τους λογαριασμούς αυτούς και μάλιστα ανέφερε πως σκοπεύει να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να πω κάτι και να έχω την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Instagram και δικοί μου και του Γρηγόρη.

Παρακαλώ πολύ, αν σας στέλνουν μηνύματα ζητάνε χρήματα και κωδικούς, είναι ψεύτικοι, είναι επικίνδυνοι! Το τονίζω! Έχω μόνο έναν λογαριασμό! Παρακαλώ οτιδήποτε τέτοιο report! Θα απευθυνθώ άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

κατερίνα καινούργιου