Βασίλειος Κωστέτσος: Ξέσπασε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Δεν είμαι τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός!»

«Σταματήστε το bullying, αν δεν θέλετε μην το κάνετε!!!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλειος Κωστέτσος: Ξέσπασε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Δεν είμαι τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός!»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφορικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού που έκανε πρόσφατα αλλά και τους αρνητές.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως ο καθένας έχει τη δική του βούληση και πως είναι ανεπίτρεπτο να του ασκούν bullying σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τους αρνητές των εμβολίων

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο. Είναι τραγικό όμως ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκούν οι αρνητές. Καθημερινά στα social σχετικά με τις παρενέργειες και την θνησιμότητα του εμβολίου. Τι να κάνουμε το κάναμε.

Θα έχουμε δηλαδή και τον ψυχολογικό πόλεμο να πάμε μια ώρα αρχύτερα; Έλεος, ηρεμήστε! Δεν θέλετε, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σταματήστε το bullying όμως γιατί αυτό είναι χειρότερο. Και είναι κατακριτέο το bullying. Είχα πει όταν το έκανα «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Δεν είμαι ούτε τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός!

Απο κει και πέρα οι συνέπειες αφορούν εμένα! Αν μου συμβεί οτιδήποτε σαφώς και θα το δηλώσω! Όμως!!!! ”Bullying” Δεν θα κάνω σε κανέναν γιατί το έκανε! Και καλά θα κάνουν να μην κάνουν και οι δηλωμένοι «αρνητές»! Bullying σε κανέναν!».

«13 Μαΐου 2017! Όταν “έφυγα”… & “ξαναγύρισα”»

Έχοντας περάσει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έχασε πριν από μερικές εβδομάδες την μητέρα του, ο Βασίλειος Κωστέτσος συγκλόνισε με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Μας έδειξε την ουλή που έχει αφήσει στο στήθος του η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς» είχε δηλώσει μάλιστα στο περιοδικό Down Town για την περιπέτεια που έζησε.

Θέλοντας λοιπόν 4 χρόνια μετά να περάσει ένα συγκινητικό μήνυμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«13 Μαΐου 2017...Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”... Πέρασαν 4 χρόνια... τόσο λίγο & ταυτόχρονα τόσο μακριά..
μέσα σε τέσσερα χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά! Αναθεώρησα και ακόμα αναθεωρώ ανθρώπους και καταστάσεις», έγραψε στην λεζάντα του.