Αποκλειστικές φωτογραφίες: Στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου

Δεν άφησε το κινητό από τα χέρια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου

Μια γεμάτη χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου έφτασε στο τέλος της και επίσημα πριν από λίγες ημέρες όταν αποχαιρέτησε το κοινό του Ευτυχείτε μέσα από την συχνότητα του Open.

Ωστόσο, οι ημέρες που ακολούθησαν δεν ήταν ήρεμες καθώς έσκασε μια σειρά από εξώδικα μεταξύ αυτής και του τηλεοπτικού σταθμού, λύνοντας επεισοδιακά το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Λίγο μετά από όλα αυτά η παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματά της και έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ταξίδεψε μέχρι το αγαπημένο νησί των διάσημων, τη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε να περπατά ανέμελη σε γνωστή παραλία με τον επιχειρηματία και να μιλά στο τηλέφωνο. Λογικά διευθετεί τα επαγγελματικά της από απόσταση γιατί... μια επαγγελματία γυναίκα δεν σταματά ποτέ να δουλεύει.

Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου αποκλειστικές φωτογραφίες

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η παρουσιάστρια φέρεται να αφήνει το Open και να βάζει πλώρη για άλλο κανάλι.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv

Από την ομάδα της εκπομπής εκτός θα μείνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.