Έξαλλοι όλοι στο Πρωινό με τον Πετράκο - «4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς»

«Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλοι όλοι στο Πρωινό με τον Πετράκο - «4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς»

Έξαλλοι έγιναν όλοι στο Πρωινό, μετά από μια ανάρτηση για τον Αρκά που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής, είναι από τα πρόσωπα της showbiz που στηρίζουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα, με αποτέλεσμα όπως δήλωσαν στο πάνελ της εκπομπής, οι δηλώσεις του να είναι προκλητικές.

«Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές.

Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές.», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί», ανέφερε στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε: «Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή».

Βίντεο με τον χαμό που έγινε στο Πρωινό λόγω του Πετράκου

Το Πρωινό έκραξε τον Πετράκο μετά τις δηλώσεις για τον Κιάμο

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό μετά την προβολή των δηλώσεων του Γρηγόρη Πετράκου για την απόφαση του Πάνου Κιάμου να τραγουδήσει στο πρώτο covid free μαγαζί, δηλαδή σε μαγαζί που θα έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν για να διασκεδάσουν μόνο εμβολιασμένοι.

Ο τραγουδιστής που είναι αρνητής του κορωνοϊού, θέλησε να προτρέψει τον Πάνο Κιάμο να ζητήσει συγνώμη όσο προλαβαίνει και θα τον συχγωρέσουν.

«Πιστεύω ότι πέσατε σε ένα τεράστιο ατόπημα, χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Μίλησες για το πρώτο Covid Free μαγαζί και είπες ότι δεν παίζεις με τη δημόσια υγεία. καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε τι σημαίνει το τάχα μου covid free που σας πούλησε η αγαπημένη μας κυβέρνηση; Ζήτα μια συγνώμη και πες ότι το ξανασκέφτηκες… Όλοι θα σε συγχωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλοντας να πάρει θέση, αφού τον ενόχλησαν τα όσα είπε ο τραγουδιστής, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα ορθώς η κυβέρνηση αυστηροποιεί πάλι τα μέτρα. Βλέπουμε τις; μεταλλάξεις που έρχονται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε έχοντας μια κοινωνική ευθιξία και μια κοινωνική συνείδηση για εμάς και το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες. Εγώ που έβαλα σε κίνδυνο, θεωρητικά, τη ζωή μου σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν το έκανε. Μπράβο δηλαδή που έβαλαν να πηγαίνουμε στα πλοία δείχνοντας στο κινητό μας ή σε χαρτί πως έχουμε εμβολιαστεί ή να κάνουμε επικαιροποιημένο τεστ και όχι αυτά που ο καθένας γράφει ότι θέλει και λέει πως το έκανε».

Και συνέχισε: «Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα του κ. Πετράκου να είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα καθορίζει πως θα συμπεριφερθεί ο κάθε καλλιτέχνης και ο κάθε επαγγελματίας. Νομίζω ότι είναι μια ακόμη ατυχής, στη μεγάλη αλυσίδα των ατυχών παρεμβάσεων του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία».