Φωλιά των Κου Κου: Ξέσπασαν σε κλάματα Μπήλιου - Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής

«Το σκέφτεσαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωλιά των Κου Κου: Ξέσπασαν σε κλάματα Μπήλιου - Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής

Σε κλάματα ξέσπασε η Άση Μπήλιου και η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής των Κου Κου, καθώς αύριο είναι η τελευταία ημέρα που θα τους δούμε live. Το πρωινό του STAR ολοκληρώνεται οριστικά.

«Το σκέφτεσαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που καθόμαστε απέναντι;», της είπε η παρουσιάστρια. Με την αγαπημένη αστρολόγο να συγκινείται και να βουρκώνει.

Μόλις ολοκλήρωσε η Άση Μπήλιου, συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Σκεφτόμουν το πού ήμουν και τι φορούσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο που σε πήρα για να συνεννοηθούμε για; τους Κου Κου. Ήταν όλα αυτά τα 4 χρόνια πολύ μεγάλη τιμή για μένα Άση μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω με λόγια που μάλλον δεν υπάρχουν. Είναι ωραίο πράγμα ο σεβασμός, είναι σημαντικό να σέβεσαι και να εκτιμάς και μέχρι το τέλος τα πράγματα να συμβαίνουν με καλό τρόπο».

Τί ετοιμάζει το Star στην θέση των «Κου Κου»;

Το Star όπως φαίνεται είναι ένα κανάλι το οποίο του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα όπως και να λανσάρει καινούρια πρόσωπα.

Αυτό επιβεβαιώνεται καθώς σύστησε τρεις άγνωστους τηλεοπτικά σεφ στο Master Chef που εξακολουθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά να κάνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.
Στην πρωινή ζώνη τώρα η πρόταση των «Κου Κου» ήταν αρκετά έξυπνη αν σκεφτεί κανείς ότι συνδυάζει ιδέες.
Το κύριο ερώτημα όμως είναι τί θα κάνει τελικά το Star τώρα ειδικά που οι «Κου Κου» ολοκληρώνουν σιγά σιγά τον κύκλο τους;

Τα νέα επαγγελματικά βήματα του καναλιού

Μια ιδέα που είχε πέσει στο τρεπέζι ήταν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αλλά τελικά δεν προχώρησε.
Το επικρατέστερο όμως σενάριο μέχρι αυτή την στιγμή είναι να αναλάβουν το πρωινό το ραδιοφωνικό δίδυμο του Σοκ FM, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν αυτοί οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν μια τρίωρη ή μία δίωρη εκπομπή. Στην περίπτωση που η νέα εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια ο σταθμός σκέφτεται να καλύψει το κενό με μια infotainment εκπομπή που θα προηγείται του Αλήθειες με τη Ζήνα».
Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 9 Ιουλίου που τελειώνουν οι «Κου Κου».

Αλλαγές θα δούμε και και στη συντακτική ομάδα της νέας εκπομπής. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο αρχισυντάκτης των «Κου Κου», που τερμάτισαν πρώτοι πέρσι, θα αναλάβει νέο project του σταθμού. Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει εκτός απροόπτου η Ελεάννα Τρυφίδου, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.