Χριστιάνα Μπέτα: Με γοητευτικό συνοδό στη Μύκονο η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Όλα τα βλέμματα στο σύνολο που επέλεξε να φορέσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστιάνα Μπέτα: Με γοητευτικό συνοδό στη Μύκονο η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Χριστιάνα, η οποία είχε γενέθλια πριν από λίγους μήνες, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική και μέσα από το instagram έχουμε δει κάποια έργα της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την pop art τέχνη, και μάλιστα σκοπεύει να τα εκθέσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χριστιάνα Μπέτα μαζί με τον γοητευτικό φίλο της Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Η κόρη της Νατάσας στη Μύκονο

Χριστιάνα Μπέτα Μύκονος

Ποιος είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Είναι γοητευτικός , σπουδάζει νομική και είναι pr man στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας. Ο λόγος για τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο που ταξίδεψε στο Μιλάνο για να παρευρεθεί στο πάρτι για τον εορτασμό των 25χρόνων DSquared 2. Ο Ανέστης τους γνωρίζει από το καλοκαίρι που παραθέριζαν στη Μύκονο και η συμπάθεια ήταν αμοιβαία. Μάλιστα οι διάσημοι σχεδιαστές τον εκτιμούν πολύ!

Ο νεαρός καλλονός συναντήθηκε και με την διεθνούς φήμης Ιταλίδα ηθοποιό Denise Capezza που κάνει θραύση στο Netfilx. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη με την Ελλάδα και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος την κάλεσε στο καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ανέστης Ευαγγελόπουλος