Πρωινό: Τρεις πρώην παίκτες ριάλιτι θέλουν απεγνωσμένα την θέση του Ουγγαρέζου

Η αποκάλυψη του Λιάγκα στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Τρεις πρώην παίκτες ριάλιτι θέλουν απεγνωσμένα την θέση του Ουγγαρέζου

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το Πρωινό από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, είπε πως τρεις παίκτες ριάλιτι τον πήραν τηλέφωνο για να κάτσουν του χρόνου στη θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αφορμή στάθηκε το πόσο δημοφιλείς έγιναν οι παίκτες του Survivor 4. Όχι μόνο η "άγνωστοι", αλλά και οι ήδη γνωστοί, αφού το κασέ τους αυξήθηκε.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό

«Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους… Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του» τόνισε ο Λιάγκας, με τον Ουγγαρέζο ωστόσο να απαντάει: «Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1».

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μου έχει αφήσει μια πολύ περίεργη γεύση»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στη κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρια Αντωνά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο γνωστός παρουσιαστής που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το Πρωινό, μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μου έχει αφήσει μια πολύ περίεργη γεύση. Χαρακτηριστικά θα πω ότι τώρα αρχίζουμε και βγαίνουμε και νιώθω πιο κουρασμένος από ποτέ.

Κάπως σαν να αποσυντονιστήκαμε, να μείναμε πίσω και το ότι μείναμε σπίτια μας, αντί να μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, μας έκλεισε περισσότερο στον εαυτό μας με αποτέλεσμα να δούμε τον εαυτό μας και πολλούς από εμάς αυτό που είδαμε μας τρόμαξε.

Τώρα που πάτησα τα 40 αποφάσισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου και να φέρω μια ισορροπία».