Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά το Πρωινό

Που θα βρεθεί μετά την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1;

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά το Πρωινό
News 26.06.2021 15:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Εκτός Πρωινού θα βρίσκεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρη Ουγγαρέζος όπως ήδη γνωρίζουμε, αφού κιόλας οι σπόντες στον αέρα της εκπομπής δεν μας αφήνουν να το ξεχάσουμε.

Μπορεί αρχικά να γραφόταν πως θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του "Έλα Χαμογέλα" ίσως να μην προχωρήσει η εν λόγω συνεργασία.

Ωστόσο, ενδέχεται να τον δούμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό

«Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, ωστόσο τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ οργιάζουν και ακόμα και οι ίδιοι οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, ρίχνουν σπόντες στον αέρα.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Άρωμα Ζωής» που παρουσιάζει κάθε Κυριακή η Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, είναι άριστες.

«Θέλω να εξελίσσομαι, δουλεύουμε για να ζούμε με το μέτρο που χρειάζεται. Θέλω να εξελιχθώ και αν δεν μπορώ να κάνω αλλά πράγματα, θα αλλάξω τον εαυτό μου στα ίδια. Ό, τι μου ανατεθεί θα το δω από άλλη σκοπιά.

Δεν είχαμε καμιά μεγάλη κόντρα φέτος. Έχουμε θάρρος και σεβασμό ανάμεσά μας, δεν τίθεται θέμα να τσακωθούμε στον αέρα, αν έχουμε κάτ θα το κάνουμε σε ιδιωτικό πλαίσιο. Από την άλλη έχουμε το θάρρος να διαφωνήσουμε στον αέρα και να γυρίσει το μάτι. Ούτε χάλασε η σχέση μου, ούτε σταμάτησα να τους αγαπώ και να τους σέβομαι.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως πρέπει να είμαι σωστός στο συμβόλαιο και σε έναν σταθμό που 7 χρόνια μου προσφέρει το ψωμί μου και να πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Και δεν το λέω δακρύβρεχτα είναι γεγονός. Σημασία έχει πως μέχρι τις 9 Ιουλίου θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, οτιδήποτε άλλο θα ειπωθεί στην ώρα του», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο - «Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως! Σου λέω να...»

Survivor 4: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταμορφώθηκε σε Γιώργο Ασημακόπουλο στο Πρωινό

Share