Δείτε με μαγιό την Εύη Αδάμ και την κόρη της Δανάη- Απίστευτα σώματα

Αρετουσάριστο υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε με μαγιό την Εύη Αδάμ και την κόρη της Δανάη- Απίστευτα σώματα

Η Εύη Αδάμ γεννήθηκε το 1970 στη Βιέννη, από Έλληνες γονείς, ενώ πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1994, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα εθνικά καλλιστεία. Από τη συμμετοχή της εκεί απέσπασε τον τίτλο Miss Hellas 1994 ξεκινώντας την πορεία της ως μοντέλο τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Αμέσως μετά τη συμμετοχή και στο διαγωνισμό Miss World, το καλοκαίρι του 1994, δέχτηκε πρόταση από την ΕΡΤ για την παρουσίαση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής στην ΕΤ1. Έτσι τις σεζόν 1994-1995 και 1995-1996 παρουσίασε μαζί με τον ηθοποιό Βασίλη Τσιβιλίκα την εκπομπή Πρωινή Δροσιά. Το 1996 ασχολήθηκε περιστασιακά και με την υποκριτική. Αρχικά έκανε μία guest εμφάνιση σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς του ANT1 Cheek to Cheek υποδυόμενη τον εαυτό της. Την ίδια χρονιά ακολούθησε μία guest εμφάνιση, στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στην κωμική σειρά Εκείνες κι εγώ. Το 1997 εμφανίστηκε και πάλι στην ίδια σειρά, κρατώντας διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά.

Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής αποχής επέστρεψε τηλεοπτικά το 2003 αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της 15ης σεζόν της μουσικής εκπομπής του MEGA, Mega Star. Η συνεργασία της με το MEGA και την εκπομπή συνεχίστηκε και τις επόμενες τέσσερις σεζόν. Τη σεζόν 2007-2008, παρόλο που το κανάλι επιθυμούσε τη συνέχιση της συνεργασίας του μαζί της, η ίδια αποφάσισε να μην παραμείνει στην εκπομπή για πέμπτη χρονιά. Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2010-2011 ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό talent show του Mega Just the 2 Of Us. Εκεί διαγωνίστηκε ως ντουέτο μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή κατακτώντας την 11η θέση στην τελική κατάταξη.

Μπορεί η Εύη Αδάμ να είναι 48, αλλά μαγνήτισε τα βλέμματα με τις άψογες αναλογίες της σε πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την κούκλα κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου.

Μητέρα και κόρη ξεκουράστηκαν σε υπερπολυτελές θέρετρο στην Κέρκυρα και το μαγευτικό Ιόνιο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, το φαγητό και τις βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές μαμάς και κόρης

Εύα  Λιβιεράτου

Ήβη Αδάμου

Και μιας και μιλάμε για... κόρες... Δείτε εδώ φωτογραφίες από την κόρη της Θεοδωρίδου που βρίσκεται στη Μύκονο με γοητευτικό νεαρό.

Χειρουργήθηκε πρόσφατα η Δανάη Λιβιεράτου

Η Δανάη, πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε ένα χειρουργείο και έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση.

Στην εν λόγω ανάρτηση είναι Δανάη Λιβιεράτου να κρατάει στο χέρι της ένα ρόφημα και αποκαλύπτει πως υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο στο στόμα.

«6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εύη Αδάμ Λάμπης Λιβιεράτος κόρη