Masterchef 5: Η πρώτη συνάντηση Παύλου και Μαργαρίτας μετά τον τελικό - Της «έκλεψε» το τρόπαιο

Η επική αντίδραση της νικήτριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η πρώτη συνάντηση Παύλου και Μαργαρίτας μετά τον τελικό - Της «έκλεψε» το τρόπαιο

Μπορεί το Masterchef 5 εδώ και λίγο καιρό να έχει ρίξει αυλαία, ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι φαίνεται πως κρατούν πολύ καλές επαφές.

Τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό η νικήτρια του παιχνιδιού, Μαργαρίτα, και ο Παύλος είναι συνεχώς μαζί και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη φιλία.

Πολύ συχνά και οι δύο μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους και αυτή τη φορά ο επίδοξος σεφ έκανε γνωστή μια ακόμη συνάντηση τους.

Μάλιστα, ο Παύλος αποφάσισε να της.. κλέψει το έπαθλο του Masterchef 5, με την νικήτρια να αντιδράει επικά, με την ίδια λίγο αργότερα να το παίρνει πίσω και να το σφίγγει στην αγκαλιά της.

«Ήρθα στην Μαργαρίτα πρώτη φορά μετά τον τελικό… άμα της το κλέψω λες να το καταλάβει», ρώτησε τους followers του ο Παύλος Χάππιλος, με την Μαργαρίτα -που είναι πλέον αγνώριστη- να απαντά: «Λοιπόν παιδιά καλός ο Παύλος αλλά το έπαθλο είναι δικό μου, δικό μου, δικό μου και δεν το δίνω πουθενά».

Η συνάντηση Παύλου και Μαργαρίτας

Masterchef 5 Παύλος Χάππιλος

«Δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι με μία συγκινητική ιστορία...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV η νικήτρια του MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να μπει στο παιχνίδι εξ' αιτίας μίας συγκινητικής ιστορίας για τη ζωή της.

Οι συμπαίκτες σου κατάλαβαν γρήγορα ότι ήσουν ένα από τα φαβορί. Εσύ ένιωθες έτσι;

Σε καμιά περίπτωση δεν ένιωσα φαβορί. Οι συμπαίκτες μου πάντα μου έλεγαν καλά λόγια αλλά κυρίως λόγω των σχολίων που μου έκαναν οι κριτές. Στο σπίτι ποτέ δεν έλεγα τι έχω κάνει μαγειρικά.

Φέτος το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλή ένταση μέσα στο σπίτι. Πώς χειρίστηκες τη συγκατοίκηση;

Το μυστικό μου στη συγκατοίκηση ήταν ότι περνούσα πολύ χρόνο στο δωμάτιο, προτιμούσα να κοιμάμαι και να μην ανακατεύομαι με κανέναν. Μιλούσα με όλα τα παιδιά, αλλά για θέματα που ενδιέφεραν για μένα. Δεν καθόμουν να ασχοληθώ με τις ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί και τη βαβούρα. Τα ήξερα όλα, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, απλώς ήθελα να απέχω τελείως. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και περνάς καλά και μόνη σου, μπορείς να τα καταφέρεις.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef 5

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, αλλά και στην πορεία σου, επέλεξες να μη μοιραστείς την προσωπική σου ιστορία, λέγοντας ότι δεν ήθελες να πεις στενάχωρα πράγματα. Είναι αυτή μια γενικότερη στάση που έχεις στη ζωή σου;

Όπως έκανα στο παιχνίδι, έτσι και στη ζωή μου προτιμώ να κρατώ οτιδήποτε άσχημο μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλος ο κόσμος και να περνάς και τις στεναχώριες σου και στους άλλους. Καθένας έχει αρκετά προβλήματα δικά του και δεν υπάρχει λόγος να ακούει ένα μελόδραμα στην τηλεόραση. Αυτό που χρειάζεται και ο ίδιος είναι να χαλαρώσει στον καναπέ του και να γελάσει…

Δεν ήθελα να πάω στο MasterChef και να πω μια συγκινητική ιστορία για να με δει ο κόσμος και να με λυπηθεί. Δεν κατηγορώ εκείνους που το κάνουν, απλώς εγώ δεν είμαι έτσι. Μπορεί για ορισμένους να λειτουργεί ανακουφιστικά το να μοιράζονται με τον κόσμο τα όσα έχουν περάσει και δεν αποκλείεται να βοηθήσουν και κάποιους που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο. Εγώ είμαι τελείως διαφορετική.