Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άλλος άνθρωπος η Μαργαρίτα μετά το MasterChef 5 - Η απώλεια κιλών και η φωτογραφία με σορτς

Οι διακοπές στην Μύκονο

Άλλος άνθρωπος η Μαργαρίτα μετά το MasterChef 5 - Η απώλεια κιλών και η φωτογραφία με σορτς
News 22.06.2021 12:40
Από Ελένη Ζουγανέλη

Την Μαργαρίτα Νικολαϊδη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef 5 και από την αρχή κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού που την ήθελε νικήτρια. Κάτι που τελικά, κατάφερε!

Μετά την νίκη της στο παιχνίδι μαγειρικής, η Μαργαρίτα ταξίδεψε στην Μύκονο και μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποίησε τόσο η ίδια, όσο και τα πρόσωπα που βρέθηκαν μαζί της, παρατηρήσαμε πως έχει χάσει αρκετά κιλά.

Η ίδια πόζαρε στον φακό με σορτσάκι και η αλλαγή στην εμφάνιση της δεν περνάει απαρατήρητη!

Η φωτογραφία της Μαργαρίτας του MasterChef 5 μετά την απώλεια κιλών

Μαργαρίτα MasterChef 5 απώλεια κιλών

Έτσι θα χρησιμοποιήσει το έπαθλό των 60.000 ευρώ

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Ωστόσο, η σεφ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το έπαθλο των 60.000 ευρώ που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί.

Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαργαρίτα Νικολαϊδη - MasterChef 5: «Δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι με μία συγκινητική ιστορία...»

MasterChef 5: Η Σπυριδούλα έστειλε μήνυμα στη Μαργαρίτα για τη νίκη της

Share