Χριστίνα Μπόμπα: Στους influencers που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για το εμβόλιο

Το βίντεο στα social media - «Οι θηλάζουσες μπορούμε να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Στους influencers που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για το εμβόλιο

Μετά την γέννηση των διδύμων της, η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα».

Η όμορφη μαμά και influencer αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στο εμβολίο του κορωνοϊού, προκειμένου να παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν, μιας και οι influencers έχουν αναλάβει να πείσουν τον κόσμο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως και εκείνη έκλεισε το δικό της ραντεβού για τις 13 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα για τον εμβολιασμό

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχε ακόμη διευκαλυνθεί αν επιτρέπεται ή όχι να εμβολιαστώ γιατί ήμουν έγκυος, δεν είχα κλείσει. Τώρα έκλεισα το ραντεβού μου για να κάνω το εμβόλιο στις 13 του μήνα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου. Οι θηλάζουσες μπορούμε να εμβολιαστούμε και ενδείκνυται κιόλας για να προστατεύσουμε και τα παιδιά μας. Τώρα είμαστε εκτεθειμένοι αν βγούμε έξω. Αν βγω και γυρίσω μετά στις κόρες μου, είναι επικίνδυνο.

Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας και τους επιστήμονες. Μου είπαν ότι στις θηλάζουσες το Pfizer και το Moderna είναι απόλυτα ασφαλές, οπότε για μένα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να εμβολιαστώ. Εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης ήμασταν από τους πρώτους που νοσήσαμε με κορωνοϊό. Ήμουν μάλιστα το νούμερο 100.

Ο κόσμος είναι διχασμένος και μέσα σε μια δημοκρατία που ζούμε είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς».

Έτσι περνάει το χρόνο της όταν οι δίδυμες κοιμούνται

Η Χριστίνα Μπόμπα περνάει τον περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες κορούλες της και λίγες είναι οι στιγμές πλέον που χαλαρώνει μόνη της. Η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική αφού είναι full time μαμά.

Γέννησε τις δίδυμες Τανιμανίδη στις 23 Ιουνίου και από τότε η ίδια και ο παρουσιαστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι έχει επιστρέψει στο σπίτι του με τα μωρά και από εκεί καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Φυσικά πρωταγωνίστριες είναι τα δύο χαριτωμένα μικρά, που όπως εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης σε βίντεό του δεν είναι ίδιες, είναι διαφορετικές μεταξύ τους και είναι κουκλάκια!

Χθες λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα έχοντας βρει λίγο χρόνο μόνη της, δημοσίευσε φωτογραφία της από την βεράντα στο Instagram και έγραψε «Πού; Στο μπαλκόνι του σπιτιού της! «Η έξοδός μου. #βεράνταtime».

Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφία δίδυμα