Πιο περήφανη από ποτέ για το γιο της η Δέσποινα Βανδή

Η κίνηση του που την συγκίνησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιο περήφανη από ποτέ για το γιο της η Δέσποινα Βανδή

Πιο περήφανη από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή για τον γιο της, ο οποίος όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει το ταλέντο της.

Ο 14χρονος γιος της λοιπόν όπως φαίνεται είναι λάτρης της μαγειρικής, παρά τη νεαρή του ηλικία και πολύ συχνά μαγειρεύει για τους γονείς και τους φίλους του.

Οι αγαπημένες του συνταγές είναι κουλουράκια με σοκολάτα και vegan burgers αλλά δοκιμάζεται συχνά και σε άλλα πρωτότυπα πράγματα.

Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα, ο Γιώργος Νικολάιδης αποφάσισε να φτιάξει σούσι για τη μητέρα του και τους καλεσμένους της.

Η περήφανη μαμά, Δέσποινα, δεν πίστευε ότι κατάφερε και έφτιαξε τόσο επιτυχημένο σούσι και μάλιστα θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό μάγεψε τους πάντες με τα στιγμιότυπα της με μαγιό, ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία και έγραψε: «Τι ωραία, όταν τα παιδιά δημιουργούν».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή για τον γιο της

«Φοβόμουν να πάω στη Eurovision και να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα»

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ταξίδι στο My Greece μαζί με την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου και οι δυο τους μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη Eurovision με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως της έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Αφού περιέγραψε η Έλενα Παπαρίζου την εμπειρία της από τη βραδιά του τελικού που έφερε τη νίκη για τη χώρα μας, η Δέσποινα Βανδή διηγήθηκε το πώς έζησε εκείνη αυτή τη βραδιά.

«Να σου πω εγώ από την δική μου πλευρά την νύχτα που σε βλέπω, μου έχει γίνει και εμένα αρκετές φορές πρόταση να διαγωνιστώ στην Eurovision. Αν πήγαινα ως Δέσποινα Βανδή δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά το να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα φοβόμουν…

Εκείνο το βράδυ δούλευα και έπρεπε να πάω στο μαγαζί και στην αρχή δεν σε ψήφιζαν και οδηγούσα και έλεγα μόνη μου θα πάω ρε που δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου θα πάω και θα σας δείξω τι θα γίνει. Όταν έφτασα έμαθα ότι κέρδισες βγήκα στην σκηνή με το μπουρνούζι και φώναζα ότι κέρδισες. Όλοι οι Έλληνες εκείνη την νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση. Έφτασα πιο κοντά από ποτέ εκείνη την νύχτα για να πάω, αν δεν κέρδιζες έλεγα τώρα θα έρθω εγώ και θα σας δείξω», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.