Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision: «Κοιμήθηκα πολύ λίγο, είχα το άγχος αν...»

«Ήταν να διαγωνιστώ με 4 τραγούδια στην Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Παπαρίζου για την Eurovision: «Κοιμήθηκα πολύ λίγο, είχα το άγχος αν...»

Καλεσμένη της Δέσποινας Βανδή και του My Greece βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μέσα σε όλα μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Οι δυο τραγουδίστριες αφού γύρισαν την Καρδίτσα, έκατσαν σε ένα δάσος και ξεκίνησαν να μιλάνε για την μαγική βραδιά της νίκης της Έλενας Παπαρίζου στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για την Eurovision

«Κοιμήθηκα πολύ λίγο, είχα το άγχος αν ακούγομαι σωστά. Ήταν να διαγωνιστώ με 4 τραγούδια στην Ελλάδα, είχαμε πει πάνω από 10 τραγούδια και με αυτά τα 4 είχαμε νιώσει πολύ καλά. Είπα ας δούμε τι θέλει ο Έλληνας. Δεν λέω να μην γίνεται η απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη, αλλά να διαλέγει ο κόσμος το τραγούδι».

Η Δέσποινα πρόσθεσε: «Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση για τη Eurovision αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα δεν το άντεχα, φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες.

Έχω πει αρκετές φορές όχι. Τη νύχτα της Eurovision ήμουν στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “έτσι είστε, θα έρθω και θα σας πατήσω κάτω”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχα κινητά, βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στη σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε. Εκείνη τη νύχτα έφτασα πιο κοντά από ποτέ στη Eurovision, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω».

Η αφοπλιστική απάντηση της Παπαρίζου για το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της στην εμφάνιση στην Eurovision

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας αποκαλύψεις για την ζωή της. Ενώ, απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη», ανέφερε.

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ συνέχισε λέγοντας πω είχε δεύτερες σκέψεις για το "My number one". «Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».