Έλενα Παπαρίζου: «Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου»

Η συγκίνηση της όταν επισκέφθηκε με την Δέσποινα Βανδή το χωριό της στην Καρδίτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Παπαρίζου: «Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου»

Το My Greece και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πατρίδα της Έλενας Παπαρίζου, το Μουζάκι Καρδίτσας, με την τραγουδίστρια να δείχνει φανερά την αγάπη της για την καταγωγή της.

Οι δύο τραγουδίστριες γύρισαν τα γραφικά σοκάκια της περιοχής ενώ ήπιαν και τσίπουρτο ε ένα από τα πιο παραδοσιακά μαγαζιά.

Φυσικά, η Έλενα θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν κάθε καλοκαίρι επισκεπτόταν το χωριό της και λίγο αργότερα μίλησε για την σχέση της με την Καρδίτσα αλλά και για το πως γνωρίστηκαν οι γονείς της.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

«Ο πατέρας μου κατάγεται από ένα χωριό που λέγεται Οξυά, η μαμά μου κατάγεται από ένα άλλο χωριό που λέγεται Βατσουνιά. Το 1965 η γιαγιά και η μαμά μου πήγαν Σουηδία με τρένο. Ο πατέρας μου πήγε αργότερα το 1973. Ο πατέρας μου, όλο το σότι ήταν όλοι ξυλουργοί. Όταν πήγε να φτιάξει την κουζίνα της γιαγιάς μου είδε σε φωτογραφία την μητέρα μου, ρωτούσε για εκείνη. Την ξαναείδε το επόμενο καλοκαίρι σε ένα πανηγύρι και την ερωτεύτηκε. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν μια εκδρομή στα Τέμπη. Πίσω τους ήταν ο θείος μου ο Θανάσης παρατηρούσε. Η μαμά μου αποφάσισε να παντρευτεί τον μπαμπά μου. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Εμείς τότε δεν είχαμε σπίτι εδώ. Πηγαίναμε σε συγγενείς. Σχεδόν όλα τα καλοκαίρια ερχόμασταν εδώ. Η μαμά μου ήταν με ένα κουτί γλυκά στα χέρια της. Είχα μεγάλη στεναχώρια αν δεν ερχόμασταν στην Ελλάδα. Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου. Είναι πολύ όμορφο και με συγκινεί. Ο κόσμος έχει ιστορίες να πει για τους γονείς μου».

Η αφοπλιστική απάντηση της Παπαρίζου για το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της στην εμφάνιση στην Eurovision

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας αποκαλύψεις για την ζωή της. Ενώ, απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη», ανέφερε.

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ συνέχισε λέγοντας πω είχε δεύτερες σκέψεις για το "My number one". «Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».