Μπέσυ Μάλφα - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα πέταξε όλα η κόρη τους - Ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία

Χαμός με την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέσυ Μάλφα - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα πέταξε όλα η κόρη τους - Ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία

Όσο πάει και ομοφαίνει η κόρη της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, -δείτε εδώ την συνέντευξη του ζευγαριού στο YOU- η οποία θέλησε να τα.. πετάξει όλα και να ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία.

Η ίδια που έχει τρελή αδυναμία στην δίδυμη αδερφή της, σε μια πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει: “Με την αδερφή μου είναι σαν να είμαστε ο ίδιος άνθρωπος απλώς διαφορετική εκδοχή του ίδιου ανθρώπου. Οπότε υπάρχει απόλυτη συνεννόηση και ξέρουμε που θα υποχωρήσει η μια, πού θα υποχωρήσει η άλλη”

Η 24χρονη κόρη των ηθοποιών μάλιστα θέλησε να αναστατώσεις τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία.

Η φωτογραφία της Όλγας Σκιαδαρέση

Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κόρη φωτογραφία

Και η δίδυμα αδερφή της, Νίκη, είχε δημοσιεύσει γυμνή φωτογραφία

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ή αλλιώς του τηλεοπτικού "Φατσέα", δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της χωρίς μπλούζα και μείναμε «κάγκελο». Το Instagram πήρε «φωτιά» από τα likes στην ανάρτηση της.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από τον όμορφο γάμο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Η Όλγα, η Νίκη και ο Γιάγγος είναι η κύρια προτεραιότητα τους και τους έχουν απεριόριστη αδυναμία.

Οι κόρες του ζευγαριού, οι οποίες ακολουθούν τα βήματα τους και τις βλέπουμε στη σειρά του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος», είναι ενεργές στα social media και αναρτούν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Νίκη Σκιαδαρέση έβαλε «φωτιά» στο Instagram με την φωτογραφία της από την παραλία. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αποκαλυπτική εικόνα της, όπου πόζαρε topless, πάνω σε ένα βράχο στην θάλασσα. Τον γιο του ωστόσο τον έχετε δει; Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του και είναι κούκλος.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κόρη topless

Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram του Γεράσιμου με το γιο του

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η σύζυγός του, Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με το γιο του Γιόγκο.

Συγκεκριμένα, οικογενειακώς έκαναν μια εξόρμηση στα Λιχαδονήσια και ο ηθοποιός, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το ταξίδι τους.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πόζαρε με τον 15χρονο γιο του Γιάγκο, στην παραλία και μοιάζουν πάρα πολύ όπως είδαμε.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γιος

Να σημειώσουμε πως η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ή αλλιώς του τηλεοπτικού "Φατσέα", δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της χωρίς μπλούζα και μείναμε «κάγκελο». Το Instagram πήρε «φωτιά» από τα likes στην ανάρτηση της.