Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει και περίεργα και πονηρά μηνύματα στα social media»

«Τρόμαξα στην αρχή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει και περίεργα και πονηρά μηνύματα στα social media»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαρία Διακοπαναγιώτου μίλησε στην κάμερα του Pop Up και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απότομη αναγνωρισιμότητα και τις τηλεοπτικές προτάσεις όσο και στην άρνηση να συμμετάσχει σε κάτι άλλο διαφορετικό από τη δουλειά της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για τα όσα όλα λέγανε για την ίδια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Διακοπαναγιώτου

«Ήταν απότομη η προβολή μου μέσα από τη γνωστή διαφήμιση. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. Νόμιζα ότι επειδή είμαι πολύ κοινωνικό παιδί θα τα είχα καταφέρει να το διαχειριστώ αλλά όχι. Τρόμαξα στην αρχή. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν τηλέφωνα, κόσμος που δεν ήξερα και ήθελε συνέχεια κάτι. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος.

Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media. Δεν λέγονται τώρα αυτά. Μου έχουν προταθεί αρκετά πράγματα τηλεοπτικά για τη νέα σεζόν αλλά δεν… Δεν είναι αυτό που έχω ονειρευτεί. Παλιά μου είχαν προτείνει πολλές φορές να συμμετάσχω στο YFSF και στο Dancing. Όχι…»

Λίγα λόγια για την Μαρία Διακοπαναγιώτου

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου γεννήθηκε το 1981. Είναι ηθοποιός, απόφοιτη της δραματικής σχολής Ίασμος του Β.Διαμαντόπουλου ενώ έχει διατελέσει και Βοηθός Σκηνοθέτη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, μιούζικαλ με την Εβελίνα Παπούλια αλλά και φωνητικής.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα απο διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, συμπρωταγωνιστώντας με τον Νίκο Ορφανό και υποδυόμενη την Τασούλα και τον Κίτσο αντίστοιχα. Μετράει αρκετές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις ενώ στην τηλεόραση την είδαμε στο "Παρα πέντε" (2006 - 2007) να είναι μία από τις συναδέλφους της Αγγέλας στη θεατρική ομάδα που συμμετείχε, νωρίτερα στο Safe Sex ως νοσοκόμα το 2006 και τη σειρά "Δέκα λεπτά κήρυγμα" το 2002 -2003 έχοντας το ρόλο της Δανάης, συμμαθήτριας του Λεωνίδα. Το 2014, υποδήθηκε την Ντίνα, αδελφή Μυρτώς, στην κωμική σειρά του Ant1 "Ταμάμ".

Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1999, στην παράσταση "Η Μύριελ παντρεύεται" του P.J. Hogan σε σκηνοθεσία Ν. Καραγεώργου. Η Μαρία έχει ακόμα εμφανιστεί και στον κινηματογράφο, στις ταινίες "Νύφες (2004)" του Παντελή Βούλγαρη και "Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος (2005)" σε σκηνοθεσία Αντώνη Καφετζόπουλου.