Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Στο πλευρό του η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Τι συνέβη

Άσχημα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Στο πλευρό του η Χρύσα Μιχαλοπούλου
News 08.07.2021 18:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι πρόσφατα πήγαν στο γήπεδο.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί αρχικά να κράταγε χαμηλούν τόνους στην σχέση του, ωστόσο πλέον έχουν αρχίσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά και φωτογραφίες, τις οποίες πολύ συχνά τρολάρει ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο κριτής του MasterChef και η ηθοποιός βρέθηκαν στις εξέδρες του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δουν το ματς-μπαράζ του Πανιωνίου, όπου έκρινε την άνοδο.

Ο Πανιώνιος ωστόσο έχασε και έμεινε εκτός, με τον σεφ να φαίνεται αρκετά πικραμένος.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησαν πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση τους

Στην εκπομπή Προσωπικά, βρέθηκε καλεσμένος ο σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τόσο ο ίδιος, όσο και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, μίλησαν δημόσια για τη σχέση τους.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε πως αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε,

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», απάντησε.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε και Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα», είπε. Ενώ, να σημειώσουμε πως η Χρύσα βρέθηκε και στον τελικό του MasterChef 5.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το extreme sport που έκανε μετά το Masterchef

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι φωτογραφίες με την νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα και το μήνυμα

Share