Ευτυχισμένοι Μαζί: Θυμάστε τον «Γιαννάκη»; Έγινε 21 και ποζάρει με την αγαπήμενη του

Αγνώριστος και κούκλος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχισμένοι Μαζί: Θυμάστε τον «Γιαννάκη»; Έγινε 21 και ποζάρει με την αγαπήμενη του

Είναι απίστευτο το πόσο αλλαγμένοι είναι πολλοί ηθοποιοί από γνωστές σειρές, τους οποίους βλέπαμε σε πολύ μικρή ηλικία και πλέον είναι άνω των 20, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον «Γιαννάκη» από την κωμική σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί.

Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ και μπορεί λόγω επαναλήψεων να μην θυμίζει παλιά σειρά, ωστόσο τελείωσε το 2009!

Ανάμεσα στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σάββας Σαλίπας ή αλλιώς ο Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος, ο οποίος μπορεί να μην το πιστεύουμε ωστόσο πλέον είναι 21 ετών.

Σίγουρα κανείς μας δεν θα τον αναγνώριζε αν τον πετύχαινε κάπου τυχαία στον δρόμο, μιας και είναι κυριολεκτικά άνθρωπος, ωστόσο παραμένει ένα πολύ όμορφο και γλυκό παιδί.

Πριν μερικές μέρες, ο ίδιος γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλια του έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο του, Δέσποινα, με την οποία διατηρεί χρόνια σχέση, ενώ αρκετά αλλαγμένος είναι και ο «τύπος με τα μαύρα» από το Πάρα Πέντε!

Έτσι είναι σήμερα ο Γιαννάκης

Ευτυχισμένοι Μαζί Γιαννάκης

Ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι Μαζί έγινε μπαμπάς

Το Ευτυχισμένοι Μαζί είναι μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του MEGA και γενικά. Παρόλα αυτά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς και οι νεαροί πρωταγωνιστές μεγάλωσαν τρομακτικά πολύ, μιας και ο μικρός Θανάσης, ή αλλιώς Άρης Τσάπας, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον έχουμε ξανά δει σε σειρές έκτοτε αλλά προτιμά στην ζωή του να κρατά χαμηλό προφίλ και να απέχει από τα πολλά φώτα της δημοσιόητας.

Ωστόσο, στον χώρο του instagram είναι αρκετά ενεργός για αυτό και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι μόλις έγινε μπαμπάς, όπως και ο Σταμάτης Γονίδης για τρίτη φορά!

Η αγαπημένη του, Ειρήνη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι Μαζί έγινε μπαμπάς