Χαρές στην οικογένεια του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Αποφοίτησαν από το σχολείο τα δίδυμα παιδιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Πιο ευτυχισμένοι και υπερήφανοι από ποτέ είναι ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, καθώς τα δύο δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρος, έγιναν 18 και αποφοίτησαν από το σχολείο.

Φυσικά, η Νατάσα Παζαΐτη δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους το ευχάριστο και όμορφο αυτό γεγονός και έτσι δημοσίευσε μια οικογενειακή τους φωτογραφία από την τελετή της αποφοίτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια, καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Παζαΐτη.

Να σημειώσουμε ότι τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρος και Αλίκη, γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003.

Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για την αποφοίτητη των παιδιών της

«Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να..»

Η Νατάσα Καραμανλή είχε χθες την ονομαστική της εορτή και για αυτόν τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, δίνοντας το μήνυμα της για την αξία της οικογένειας.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που αντιμετώπισε και κάποια θέματα υγείας, δέχθηκε μεγάλο αριθμό ευχών, κάτι που τη συγκίνησε αρκετά για αυτό και αποφάσισε τόσο να ευχαριστεί τον κόσμο όσο και να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό μια οικογένεια.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου.

Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας ….τόσο κοντά μας παρόλη την απόσταση….και πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας…αξία ανεκτίμητη….και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί με υπομονή και δύναμη θα ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο.Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας υγεία , ψυχική ηρεμία και αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας”.

 Νατάσα Καραμανλή