Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή για τα δίδυμα παιδιά της

«Σήμερα και επισήμως...»! Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή για τα δίδυμα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή η οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, ευχήθηκε στον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια, τα οποία συνόδευσε ένα συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο και γενικά τα μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή για τα δίδυμα παιδιά της

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Νατάσα Παζαΐτη και έστειλε με την σειρά της το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα μέσα από το διαδίκτυο.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, η οποία είναι γενική χειρουργός-ειδική χειρούργος μαστού εμβολιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως μετά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την στιγμή που της χορηγείται το εμβόλιο και έγραψε στη λεζάντα: «Εμβολιασμός για Covid-19 ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Metropolitan General · Θωρακίζουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, σταματάμε την μετάδοση του ιού». Ρ

Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού