Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφανίστηκε στα MAD VMA με την... φερόμενη σχέση του

Άλλοι τους θέλουν μαζί και άλλοι μόνο πάνω στην σκηνή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφανίστηκε στα MAD VMA με την... φερόμενη σχέση του

Εχθές είδαμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τα Mad Video Music Awards 2021, όπου η Ιωάννα Μαλέσκου ανέλαβε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο ελληνικό λαϊκό βίντεοκλιπ. Εννοείται πως στο πλευρό της βρέθηκε και ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Όταν ήρθε η ώρα για να ανοίξουν τον φάκελο η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να δυναμώσει με στιλ την αγωνία των παρευρισκόμενων αλλά και των τηλεθεατών από την τεχνόπολη στο Γκάζι όπου παρευρέθηκαν.

«Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για να συμπληρώσει με χαμόγελο «και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου».

Όταν λοιπόν ο Κωνσταντίνος ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, το οποίο και παρέδωσε η όμορφη παρουσιάστρια, η Ιωάννα Μαλέσκου αρκέστηκε να πει «συγχαρητήρια. Το περίμενες;».

Ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα».

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο:

Υπήρξαν και άλλες εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στα Mad VMA μιας και μετά από τον χαμό που προκάλεσε με τη συμμετοχή του στο Survivor 4, αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω και στο φαντασμαγορικό show.

Μπορεί στον τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος να τραγούδησε μαζί με τον γιο του, χθες ωστόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τους Alcatrash και ερμήνευσαν μία διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του, «Σπάω τα ρολόγια».

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στα Mad VMA