Survivor 4 - τελικός: Χαμός στο στάδιο - Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε μαζί με τον γιο του

Σηκώθηκαν όλοι και χόρευαν - Δεν σταμάτησε να τον βγάζει βίντεο ο Ατζούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: Χαμός στο στάδιο - Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε μαζί με τον γιο του

Σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά εξελίσσεται ο αποψινός τελικός του Survivor 4, με τρεις πρώην παίκτες να ανεβαίνουν στην σκηνή και να «γκρεμίζουν» το στάδιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ελευθερία, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους αλλά και να τραγουδήσουν παλιές και νέες τους επιτυχίες.

Πρώτη ανέβηκε η Ελευθερία, έπειτα ο Πάνος Καλίδης και τελευταίος και καλύτερος φυσικά ο Ντάφυ! Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα τραγούδησε την μεγαλύτερη του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια» έχοντας αγκαλιά τον γλυκύτατο γιο του, Νικόλα, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε και αυτός, με το κοινό να «λιώνει».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ατζούν δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ τον έβγαζε συνεχώς και βίντεο και πλέον δικαιωματικά ανοίγει στο φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου!

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή love it, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο.

«Έχω θετικό πρόσημο με την συνεργασία μου με τον Τριαντάφυλλο. Ο αρχηγός πρέπει να είναι καλός με τα παιδιά του κι ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν πιτσιρικάς. Τον έφερε κοντά μου ο παλιός συνεργάτης μου, Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος είμαι και μέχρι σήμερα κι είχε έρθει στο καμαρίνι μου. Τότε ήμουν με την Καίτη Γαρμπή και τον Σάκη Ρουβά και τον βοήθησα να πάει στην εταιρία που ήμουν εγώ κι εκεί ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος από την Ρόδο.

Μετά συνεργαστήκαμε. Τον πήρα μαζί μου στο Θάλασσα, στο House αλλά και στην Αυστραλία.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής. Είναι πως θα δεχτείς την επιτυχία. Αν σου έρθει απότομα κι είσαι μικρός, μπορεί και να καβαλήσεις κανένα καλάμι λιγάκι» ανέφερε ο Λεύτερης Πανταζής.