Survivor 4 - τελικός: «Παραλήρημα» με την εμφάνιση του Καλίδη - «Ούτε playback δεν μπορεί να τραγουδήσει»

Οι τουιτεράδες δίνουν πόνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: «Παραλήρημα» με την εμφάνιση του Καλίδη - «Ούτε playback δεν μπορεί να τραγουδήσει»

Οι χοροί, τα τραγούδια, οι αποκαλύψεις και οι συγκινήσεις δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor 4.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία τραγούδησε μια επιτυχία που έκανε πρόσφατα διασκευή, το «Πάμε έλα».

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, οι χρήστες του Twitter παρακολουθούν φανατικά τον τελικό και πετσόκοψαν για τα καλά την εμφάνιση της.

Ανάλογο πετσόκομμα ωστόσο κάνανε και για τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος επίσης προτίμησε το playback, ενώ οι περισσότεροι χρήστες έκαναν λόγο για το... πόσο πολύ βαριόταν!

Μερικά πετυχημένα tweets για την εμφάνιση του Πάνου Καλίδη στον τελικό

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ θέλησε να σχολιάσει και την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος έκανε και μία ανάρτηση μετά την αποχώρηση, εξήγησε πως δεν περίμενε να δει τον «Ντάφυ» να αποχωρεί από το παιχνίδι ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως όταν μπήκαν στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος ήταν πιο γυμνασμένος από εκείνον αλλά παρόλα αυτά έχανε στα αγωνίσματα.

«Δεν περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Πίστευα ότι θα φύγουν η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος πριν από τον Τριαντάφυλλο, λόγω συμπαθειών», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε από την Ναταλία Γερμανού ποιος από τους δυο (Πάνος Καλίδης - Τριαντάφυλλος) ήταν πιο δημοφιλής ανέφερε: «Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα έμενε. Στα αγωνίσματα το είχαμε δείξει. Ο Τριαντάφυλλος ήταν πιο γυμνασμένος από εμένα. Πήγαινε στο γυμναστήριο, δεν κάπνιζε, αλλά 8 στις 10 φορές τον κέρδιζα. Ο Τριαντάφυλλος ακόμη κι όταν τσαντιζόταν το έδειχνε εκείνη τη στιγμή και μετά το ξεχνούσε. Έχει πολύ χιούμορ και αυτοσαρκάζεται και ο ίδιος».