Happy Day: Ο Παπανώτας «αδειάζει» την Ιωάννα Μαλέσκου - «Πώς τη λένε την κοπέλα;»

Ψήνεται... καυγάς στο τέλος της σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Ο Παπανώτας «αδειάζει» την Ιωάννα Μαλέσκου - «Πώς τη λένε την κοπέλα;»

Με όρεξη ξεκίνησε την τελευταία εκπομπή της σεζόν ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά στον αέρα του Happy Day την Ιωάννα Μαλέσκου, με τον πιο... γλυκό τρόπο.

Ο παρουσιαστής στάθηκε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή ο Ηλίας Μπόγδανος και αναρωτήθηκε πώς λέγεται η κοπέλα που του έκανε τις ερωτήσεις!

Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου στο Happy Day

«Πώς την λένε την κοπέλα; Την παρουσιάστρια; Αυτή που του έπαιρνε συνέντευξη! Και το καλοκαίρι μελέτη ελληνικών θέλω...», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία έριξε επίσης το «καρφί» της για την παρουσιάστρια: «Αχ, δεν θυμάμαι κι εγώ», με τον Γιώργο Σατσίδη να σχολιάζει: «Πώς και δεν την θυμάσαι αφού την έχεις σχολιάσει ποικιλοτρόπως»!

«Είναι η τελευταία εκπομπή, ας μην τσακωθούμε με την Ιωάννα Μαλέσκου, καλή επιτυχία σε ό, τι κάνει! Μπορείς να πεις για εκείνη αλλά όχι ότι δεν μιλάει και καλά ελληνικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Παπανώτας τα "έχωσε" στον Μουτσινά

Ο Δημήτρης Παπανώτας άφησε την Αφροδίτη Γραμμέλη και έπιασε τον Νίκο Μουτσινά. Ωστόσο, δεν έκραξε προσωπικά τον ίδιο, αλλά φίλες του παρουσιάστριες που όπως δήλωσε λένε πως χειρίζονται πολύ καλά τα ελληνικά, κάτι που δεν ισχύει.

Ο δημοσιογράφος μετά από απόσπασμα που προβλήθηκε από την χθεσινή εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει τα "μαργαριτάρια" που πετάει στον αέρα το Γωγουλίνι, ενοχλήθηκε πολύ και πέταξε τα "καρφιά" του.

«Άσε με λίγο να πάω στον φίλο μου τον Μουτσινά… Θέλω να τον παρακαλέσω κάτι… Διότι πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. Το θέμα, όμως, είναι αλλού. Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά. Τα παίζουν στα δάχτυλα.

Προχθές, βλέπω και ακούω για τον «κύριο Μπάρκουλη». Μου έρχεται νταν εδώ, στο δόξα πατρί! Λέω, πες τον αείμνηστο, πες τον μακαρίτη, πες τον αξέχαστο! Χθες, πάλι, λέει «στη Μαριαλένα της είπαν πολλαπλοί άνθρωποι το τάδε θέμα»! Μα πολλαπλοί άνθρωποι; Και σκέφτομαι πως να είναι οι πολλαπλοί άνθρωποι… Ξέρουμε τους απλούς, τους πολλαπλούς», είπε στον αέρα του Happy Day.