Δημήτρης Παπανώτας σε Γραμμέλη: «Τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες»

Νέα κόντρα μεταξύ των δύο δημοσιογράφων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Παπανώτας σε Γραμμέλη: «Τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες»

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική σόουμπιζ μεταξύ δύο πολύ εκρηκτικών προσωπικοτήτων και αυτή αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά σχολίασε για την Αφροδίτη πως: “Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου».

Με αφορμή αυτήν την αιχμηρή δήλωση, η ίδια τοποθετήθηκε και είπε χαρακτηριστικά: Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους” είπε με έναν από τους συνεργάτες της να σχολιάζει, “Φαντάζομαι εννοείς σε βεληνεκές” και αυτή να δίνει την απάντηση “Σε ηλικία”.

Ο Δημήτρης Παπανώτας φυσικά άκουσε την εξίσου αιχμηρή δήλωση της και αμέσως μετά δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: “είπε η μπέμπα!!!!!!!!!!!!! Αν απαντήσω στο ανήλικο λέτε να με πάει δικαστικά???!!!! Ου γαρ έρχεται μόνο Αφροδιτουλίτσα … Και τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες. Δε συνεργάζομαι με ανθρώπους που το χιούμορ τους αγγίζει θερμοκρασίες Ανταρκτικής…” απάντησε ο δημοσιογράφος, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε και ένα ατύχημα στο Happy Day.

 Δημήτρης Παπανώτας σε Γραμμέλη

Αντάλλαξαν «πυρά» στον αέρα Παπανώτας και Καινούργιου - «Είναι βλάσφημο»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US και οι δυο τους δε δίστασαν να ανταλλάξουν «πυρά» στον αέρα εξ΄αιτίας μίας ατάκας του πρώτου.

Ο παρουσιαστής σχολίασε όσα είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τραγούδι της στο J2US και έδειξε να είναι ενοχλημένος μαζί της.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα παιδιά έκαναν bullying στην Κατερίνα Καινούργιου, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Παπανώτας.