Happy Day: Η Τσιμτσιλή και τα παράπονα στον αέρα της εκπομπής

«Πώς και ήρθες από εδώ;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Η Τσιμτσιλή και τα παράπονα στον αέρα της εκπομπής

Μπορεί η εκπομπή Happy Day στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ρίχνει αυλαία σήμερα, όμως, τα παράπονα δεν έλειψαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο studio τον Γιώργο Σατσίδη και δεν παρέλειψε να του την «πει» στον αέρα της εκπομπής. (Δείτε εδώ συνεργάτη της να αδειάζει γνωστή παρουσιάστρια)

«Γιώργο Σατσίδη, καλωσήρθες, επιτέλους! Πώς και ήρθες από εδώ; Σου έχουμε απευθύνει πρόσκληση εδώ και δύο μήνες που έχεις επιστρέψει στην Ελλάδα για να έρθεις από εδώ να τα πούμε ζωντανά κι όλο είχες δουλειές», του είπε χαρακτηριστικά με εκείνον να απαντά:

«Ναι, είχα πολλές δουλειές, αυτή είναι η αλήθεια»!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα, το σχόλιο της Σταματίνας στον Γιώργο Σατσίδη:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε τις ευχαριστίες

H παρουσιάστρια παρόλο που ρίχνει αυλαία με την εκπομπή της την Παρασκευή, ξεκίνησε τις ευχαριστίες προς τους συναδέλφους της μια ημέρα πριν.

Όταν η ίδια ευχαριστούσε στον αέρα του Happy Day τους δημοσιογράφους της εκπομπής της οι οποίοι μάλιστα έχουν ξενυχτήσει πολύ όλη τη σεζόν για να ετοιμάσουν τα θέματα του επόμενο πρωινού, η Σταματίνα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Φέτος, άλλαξαν πολλούς από τους συνεργάτες που είχαν και αυτό ήταν κάτι που τους είχε αγχώσει πολύ γιατί δεν γνώριζαν αν θα ταιριάζουν όλοι και αν θα μπορούσαν να δεθούν και να έχουν τη σχέση που έπρεπε έτσι ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα!

Αυτό όμως έγινε και όλα πήγαν καλά αφού το Happy Day για άλλη μια σεζόν σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε στον αέρα και την Μαίρη Παλιαλέξη για τις επιλογές που έκανε!

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Ήθελα να το πω γιατί είναι ευλογία να έχεις καλούς συνεργάτες και επειδή πέρσι ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα μας, είχαμε και το άγχος αν θα δέσουν τα παιδιά, αν θα ταιριάζουν. Μαίρη μου, έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάντως όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια ομάδα σε μια δουλειά.