Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πολιτικός γάμος για Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι ημερομηνίες που ζήτησαν

Πολιτικός γάμος για Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππο Τσαγκρίδη
News 09.07.2021 10:12
Από Youweekly Team

Ο γάμος που όλοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλά κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειές του. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, όπως μεταφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Ciao - τις οποίες το Youweekly.gr δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα -, σκοπεύουν να κάνουν πολιτικό γάμο και φυσικά στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης, εκεί όπου βρίσκεται η βασική κατοικία του νεαρού εφοπλιστή και της οικογένειάς του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί μέσα στο 2021 και ειδικότερα τον Σεπτέμβριο, γι' αυτό και ζήτησαν συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στον μήνα.

Βάρβαρο καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της τελευταίας εκπομπής της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που στέφθηκε -και δίκαια- η απόλυτη πρωταθλήτρια της πρωινής ζώνης, η Κατερίνα Καινούργιου δεν σάλπαρε απλώς για το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου ήδη κάνει τις διακοπές της, αλλά και για νέα τηλεοπτικά λιμάνια. Με την εξώδικη διαμαρτυρία που επιδόθηκε από τη δικηγόρο της στη διοίκηση του Open, η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι στο οποίο έκανε τις μεγάλες της επιτυχίες τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς οι σχέσεις τους, όπως υποστηρίζει, είχαν πλέον αλλάξει ριζικά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε εξώδικα με open

Το κανάλι φαίνεται πως θα περάσει πια σε νομική αντεπίθεση, καθώς το συμβόλαιο έσπασε μονομερώς και το θέμα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ τις επόμενες μέρες. “Ξαλάφρωσα και τώρα θα ξεκουραστώ”, είπε εκείνη λίγο πριν επιβιβαστεί στο σκάφος του συντρόφου της για μια μίνι απόδραση μακριά από όλους και όλα.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα, και μετά τη σύντομη περιπέτεια με την υγεία της, λόγω της κρίσης πανικού που την έστειλε στο νοσοκομείο, δεν είναι διατεθειμένη ούτε να αγχωθεί περισσότερο για το επαγγελματικό της μέλλον ούτε να χάσει την ηρεμία που επιδιώκει να έχει για το φετινό καλοκαίρι. “Τα κρατούσα όλα μέσα μου και έκανα κακό στον εαυτό μου. Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι αρκετά τα πράγματα που με είχαν αγχώσει πάρα πολύ και προσωπικά και επαγγελματικά”, δήλωσε η Κατερίνα για την εβδομάδα εκείνη που ήταν πραγματικά μία από τις δυσκολότερες της ζωής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το έριξαν έξω μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη την πρώτη μέρα που άνοιξε η εστίαση

Share