Στην φωλιά των Κου Κου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Λάμπρος Βακιάρος

Η προσπάθεια να συγκρατήσει την ολοφάνερη συγκίνησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην φωλιά των Κου Κου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Λάμπρος Βακιάρος

Το κλίμα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου ήταν από την αρχή κάπως περίεργο, καθώς ήταν η τελευταία εκπομπή για σήμερα.

Το μόνο σίγουρο ήταν πως υπήρχε ιδιαίτερη συγκίνηση, χαρά ενώ τα συναισθήματα ήταν κάπως ανάμεικτα. Ο Λάμπρος Βακιαρός, ήταν εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά επίσης αφού παρέλαβε και από την Κατερίνα Καραβάτου το βραβείο του MasterChef.

«Ο Λάμπρος Βακιάρος δεν είχε πάρει ποτέ το βραβείο του. Είναι η στιγμή που δίνουμε το βραβείο του MasterChef», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και αγκάλιασε τον Λάμπρο.

«Ο Λάμπρος, αλήθεια, το είχε πει και στην εκπομπή, δεν έχει πάρει ποτέ το βραβείο του από το MasterChef και ήρθε η ώρα να το πάρει από τους Κου Κου, τέσσερα χρόνια μετά», τόνισε επίσης η Κατερίνα, με τον Λάμπρο Βακιάρο να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Το παρακάτω βίντεο μιλάει από μόνο του:

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για την Φωλιά των ΚουΚου

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει με την έναρξη της εκπομπής, πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής, εμφανώς συγκινημένη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.