Σάκης Τανιμανίδης: Δείχνει σε βίντεο για πρώτη φορά το προσωπάκι της μιας του κόρης

Έλιωσε όλο το instagram με αυτή την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Δείχνει σε βίντεο για πρώτη φορά το προσωπάκι της μιας του κόρης

Κι εκεί που νομίζαμε πως ότι πιο γλυκό είχαμε δει μέχρι στιγμής ήταν η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Χριστίνα Μπόμπα με τα διδυμάκια, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σάκης Τανιμανίδης μας άφησε να... λιώνουμε με το βίντεο που δημοσίευσε!

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

"Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή..."

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Πριν από λίγα βράδια, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».