Φινάλε για το Πρωινό - Ανακοινώθηκε η αποχώρηση

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φινάλε για το Πρωινό - Ανακοινώθηκε η αποχώρηση

Με μεγάλη συγκίνηση έκλεισε η φετινή σεζόν του Πρωινού, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, και να ανακοινώνουν μία ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές είπαν το δικό τους «αντίο» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του ευχήθηκαν να τα πάει καλά στο νέο του ξεκίνημα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την εκπομπή.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα λόγια των παρουσιαστών και βούρκωσε λίγο πριν το φινάλε.

Το φινάλε του Πρωινού και η ανακοίνωση της αποχώρησής της

«Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους. Μια χρονιά ιδιαίτερη. Ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το κοντρόλ μας και τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή νυχθημερόν με πολλές δυσκολίες φέτος λόγω κορvνοϊού. Να ευχαριστήσουμε πολύ το κανάλι μας», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Να πούμε καλή επιτυχία στον Δημητρό στα νέα του καθήκοντα τα τηλεοπτικά. Δημήτρη να πάνε όλα καλά. Είσαι φίλος μας πολύ. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά».

Τρεις πρώην παίκτες ριάλιτι θέλουν απεγνωσμένα την θέση του Ουγγαρέζου

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το Πρωινό από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, είπε πως τρεις παίκτες ριάλιτι τον πήραν τηλέφωνο για να κάτσουν του χρόνου στη θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αφορμή στάθηκε το πόσο δημοφιλείς έγιναν οι παίκτες του Survivor 4. Όχι μόνο η "άγνωστοι", αλλά και οι ήδη γνωστοί, αφού το κασέ τους αυξήθηκε.

«Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους… Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του» τόνισε ο Λιάγκας, με τον Ουγγαρέζο ωστόσο να απαντάει: «Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1».