Ουγγαρέζος σε Σκορδά: «Σου είχα πει ότι θα φύγω όταν...»

Συγκινημένος με την αποχώρησή του από την εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ουγγαρέζος σε Σκορδά: «Σου είχα πει ότι θα φύγω όταν...»

Αυλαία έριξε το Πρωινό το πρωί της Παρασκευής, με τους δύο παρουσιαστές να ανακοινώνουν και επίσημα την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την εκπομπή, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από το κανάλι.

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιλάει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εκείνος της εξηγεί πως την αγαπάει πολύ και πως ποτέ δε θα την αφήσει.

Το backstage βίντεο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τη Φαίη Σκορδά

«Ποτέ δεν σε αφήνω… Το ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Σου είχα πει ότι θα φύγω όταν δεν θα με χρειάζεσαι άλλο. Πρέπει να περάσω τάξη. Να πάω στην επόμενη τάξη… Θα έρχομαι να σας βλέπω. Μπορεί να γυρίσω, να ξανακάνω τη τάξη», είπε ο Ουγγαρέζος εμφανώς συγκινημένος.

Τρεις πρώην παίκτες ριάλιτι θέλουν απεγνωσμένα την θέση του Ουγγαρέζου

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το Πρωινό από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, είπε πως τρεις παίκτες ριάλιτι τον πήραν τηλέφωνο για να κάτσουν του χρόνου στη θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αφορμή στάθηκε το πόσο δημοφιλείς έγιναν οι παίκτες του Survivor 4. Όχι μόνο η "άγνωστοι", αλλά και οι ήδη γνωστοί, αφού το κασέ τους αυξήθηκε.

«Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους… Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του» τόνισε ο Λιάγκας, με τον Ουγγαρέζο ωστόσο να απαντάει: «Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1».