Σωτήρης Κοντιζάς: Διακοπές με τα παιδιά του

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Κοντιζάς: Διακοπές με τα παιδιά του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να ενημερώσει τους followers του στο instagram πως ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο ίδιος πόσταρε μια τρυφερή στιγμή των δυο μεγαλύτερων παιδιών του, τα οποία βλέπουν έξω από το παράθυρο ενός πλοίου.

Έτσι, ο κριτής του MasterChef μετά από μια κουραστική τηλεοπτική σεζόν και έπειτα από τον ερχομό του τρίτου παιδιού του καρπό του έρωτα με την σύντροφό του Δέσποινα, αποφάσισε να φύγει για διακοπές. (Δείτε εδώ και την πανέμορφη σύζυγό του)

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Την Αριάννα Τσιχίρο, τον Kenji όπως και τη μικρή της οικογένειας που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβρη.

Μετά από τόσο καιρό και εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος τον χειμώνα ο γνωστός chef ξεκίνησε τις διακοπές τους με την πολυαγαπημένη του οικογένεια. Δανειζόμενος τους στίχους ενός αγαπημένου τραγουδιού του Bruno Mars δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τα παιδάκια του.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Η φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά με τα παιδιά του

Μια από τις πιο γλυκές και τρυφερές φωτογραφίες δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στην οποία πρωταγωνιστές είναι φυσικά τα παιδιά του, με την 7 μηνών κορούλα του να παίζει με τα αδέρφια της.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς τον Νοέμβριο του 2020 και μαζί με την σύζυγο του, Δέσποινα, έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη και αγαπημένη οικογένεια.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του με τα πιο τρυφερά λόγια:

«Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι».

Αυτή τη φορά, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τα τρία του παιδάκια και όλοι «λιώσαμε» με την μικρή του κορούλα, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ποστάρει και μια φωτογραφία από τότε που υπηρετούσε ως Εύζωνας.

Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφία της 7 μηνών κορούλας του