Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τίτλοι τέλους για το Pop Up - «Κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές κλαίμε»

Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή - «Είχα πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τίτλοι τέλους για το Pop Up - «Κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές κλαίμε»

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής για το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν αρκετά συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια, μετά το δημόσιο ευχαριστώ της στον Snik, θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους συνεργάτες της όσο και τον κόσμο που την στήριξε από τα πρώτα της βήματα.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας στο φινάλε του Pop Up

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα. Περάσαμε πολύ δύσκολα, υπάρχει κορωνοϊός, δύσκολες καταστάσεις…

Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων και κακών συνθηκών. Ήταν αυτή η χρόνια έτσι και για μένα, όπως ήταν για όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, κανένα βιογραφικό. Σταθήκατε στο πλευρό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Ήσασταν κάθε μέρα εκεί. Όταν με βλέπατε χαρούμενη ή στενοχωρημένη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε.

Θα ευχαριστήσω όλους εσάς! Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα, ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Και όταν βλέπατε έτσι ένα όμορφο Instagram, υπήρχε ένα κορίτσι πίσω με πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου προσφέρατε, σας ευχαριστώ! Ήρθα πραγματικά πίσω στην πατρίδα μου και διώξατε όλη τη μοναξιά και τη στεναχώρια μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, τα οφείλω όλα σε εσάς».

Με νέα εκπομπή στον ALPHA έχοντας στο πλευρό της παίκτη του Survivor 4;

Πολλά κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα επαγγελματικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως φαίνεται ωστόσο, σίγουρο είναι πως δεν θα παρουσιάζει το Pop Up.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το μοντέλο τη νέα χρονιά πρόκειται να αναλάβει ένα ριάλιτι μόδας που θα μοιάζει με το Style Me Up. Μάλιστα, φήμες ήθελαν την Έλενα Χριστοπούλου να βρίσκεται στο πλευρό της, κάτι που δεν ισχύει.

Η στελέχωση της κριτικής επιτροπής θα κλείσει σύντομα με επικρατέστερους τον Περικλή Κονδυλάτο και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα μεταδίδεται στη ζώνη 14:00-15:00.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha εκπομπή