Αυλαία για το Live News - Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανανέωσε το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό

«Πάνω από όλα ζητώ συγγνώμη στην...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυλαία για το Live News - Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανανέωσε το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό

Αυλαία έριξε και το Live News το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με τα πιο όμορφα λόγια.

Πολλές ήταν οι εκπομπές που τελείωσαν σήμερα, όπως και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, και με την σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και τον κόσμο για την στήριξη του, ανανεώνοντας το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ευαγγελάτου στο φινάλε του Live News

«Φτάνει το τέλος μιας σεζόν ακόμα. Μιας πολύ φορτωμένης σεζόν. Δεν θέλω να πω όλα αυτά τα κλασικά γιατί στο κάτω κάτω εμάς αφορούν, δεν αφορούν εσάς. Αυτό που έχει σημασία ίσως για ότι γίνεται εδώ είναι αυτό που υπάρχει εδώ μέσα. Είναι μια εκπομπή που την έχετε αγαπήσει, μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Το να μας εμπιστεύεστε την ενημέρωση σας είναι πολύτιμο, το εκτιμάμε όλοι.

Εδώ θα είμαστε στις 23 Αυγούστου για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε όλοι. Κι αν οφείλω ένα ευχαριστώ είναι να πω πρώτα απ’ όλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας έδωσε τη δυνατότητα, τη δύναμη, τα όπλα και την ελευθερία να κάνουμε όλο αυτό που έχετε αγαπήσει όσο το έχετε αγαπήσει, στη διεύθυνση του σταθμού για την αμέριστη συμπαράσταση της και στη διεύθυνση ειδήσεων, στους τεχνικούς μας, αυτούς που είναι εδώ και αυτούς που είναι εκεί έξω και βεβαίως στους συνεργάτες μου.

Στη δημοσιογραφική ομάδα του Live News που πολύ τους έχω ταλαιπωρήσει αλλά ζητώ συγνώμη δημοσιογραφική ομάδα».

Αυλαία για το Live News

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν λίγο καιρό έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού, όπως και η Νίκη Λυμπεράκη, και συγκεκριμένα της Johnson & Johnson στο Αττικό Νοσοκομείο.

Η κάμερα του T-live και ο Μάνος Μπανασάκης συνάντησαν τον δημοσιογράφο. ο οποίος έσπευσε να μιλήσε για την διαδικασία του εμβολιασμού του.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη. Είμαι ευτυχής.

Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία. Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε».

Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού