«Τρελαίνει» το instagram η Ελεονώρα Μελέτη - Τα παιχνίδια στην πισίνα με την κόρη της

Μαμά και κόρη σε τρυφερές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τρελαίνει» το instagram η Ελεονώρα Μελέτη - Τα παιχνίδια στην πισίνα με την κόρη της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη, παρέα φυσικά με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια που επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή αλλά αυτή τη φορά στο MEGA, μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η οικογένεια της αποτελεί την βασική προτεραιότητα της.

Η Ελεονώρα, ούσα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο οποίο ποζάρει η ίδια μαζί με την τριών ετών κορούλα της, Αλεξάνδρα, στην πισίνα.

Η φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη παιχνίδια στην πισίνα με την κόρη της

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

Είναι επίσημο πλέον πως η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από τον ALPHA και μετακομίζει στο MEGA. Μετά από τρία χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς, η παρουσιάστρια κάνει ένα μεγάλο βήμα και αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή, φημολογείται πως ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ένας πρώην παίκτης της Φάρμας.

Να σημειώσουμε ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτική σταθμό Alpha TV. Εκεί τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε να παρουσιάζει το late night talk show "Μετά τα Μεσάνυχτα". Η εκπομπή φιλοξενούσε ιστορίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τα έχουν ζήσει.