10 λεπτά Κήρυγμα: Μαμά για πρώτη φορά η Μαριλένα

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
10 λεπτά Κήρυγμα: Μαμά για πρώτη φορά η Μαριλένα

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε η ηθοποιός Χριστίνα Σεΐχ, που γνωρίσαμε ως «Μαριλένα» στην επιτυχημένη, τηλεοπτική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα».

Η ίδια έγινε μαμά για πρώτη φορά και τα ευχάριστα νέα τα ανακοιίνωσε το το μαιευτήριο ΙΑΣΩ στα social media με μία φωτογραφία.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλεπουμε την ηθοποιό να ποζάρει με την μπέμπα της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, δίπλα στον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη αλλά και τις μαίες.

Η ανάρτηση του ΙΑΣΩ για το μωράκι που έφερε στον κόσμο η Χριστίνα Σεΐχ

«It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες».

It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους...

Posted by Όμιλος ΙΑΣΩ on Friday, July 9, 2021

Μαμά για τρίτη φορά έγινε πριν μερικές μέρες και η Gal Gadot, η καλλονή Wonder Woman!

Τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Σεΐχ, η τηλεοπτική Μαριλένα

Η Χριστίνα Σεΐχ έγινε γνωστή μέσα από την Ελληνική σειρά της τηλεόρασης του «MEGA», «Δέκα λεπτά κήρυγμα». Η Ελληνίδα ηθοποιός ξεχώρισε αμέσως. Οι λόγοι ήταν τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον χαρακτήρα της. Η άλλοτε Μαριλένα της Ελληνικής σειράς έχει πλέον μεγαλώσει.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως έχει αλλάξει αρκετά.Η κατά κόσμον Χριστίνα Σέιχ είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Μία κωμική σειρά που παίζεται μέχρι και σήμερα στις οθόνες μας, και που πέρασαν 20 χρόνια από την προβολή της στην τηλεόραση.

Η Χριστίνα Σέιχ μετά το τέλος του σήριαλ της τηλεόρασης του «MEGA» αποστασιοποιήθηκε από τον χώρο της υποκριτικής και των media. Μια πρόσφατη, όμως, παρουσία της έγινε μέσα από το κανάλι του Ρένου Ρώτα στο youtube. Η Χριστίνα κάνει γυμναστική με τον ηθοποιό. Μάλιστα, είναι εξίσου όμορφη, όπως την πρώτη φορά που την γνωρίσαμε.